2.Bölüm: İstiyor musun

4.8K 392 35
                                    

Büyük bir hız ile hareket eden karanlık duman, hızla ilerlerken önüne çıkan kişi ve nesnelerden adeta dans ederek sıyrılırken ilerlemeye devam etti.

En sonunda bir ara sokağa giren duman bulutu eşliğinde sokakta acı dolu bir ses yankılanmıştı.

"AHHHHH! "

Kara duman hızla ilerlemeye devam ederken karşısında ki manzara ile hızına hız katarak ilerlemeye devam etti.

Yaşlı bir adamın, elinde ki kırık şişenin camlarını küçük çocuğun karnına saplamasıyla adamın boyun hizasından geçen karanlık duman eşliğinde çocuk, soğuk betonla buluşurken adamın kafası da çocuğun yanına yuvarlanmıştı.

"Hey, çocuk! Aç gözlerini. "

Kara dumanın bir anda şekillenerek aldığı vücut eşliğinde ortaya çıkan adam, kanlı ellerine rağmen çocuğu kaldırarak onu kontrol etmeye başladı.

"Lanet olsun. "

Adam, hoşça çocuğu kucaklayarak ilerlemeye devam ederken sokakta ki kimse onları adeta görmüyor gibi ilerlemeye devam ediyordu.

"Dayan çocuk, biraz daha dayan. "

En sonunda şehirden çıkan ikili şehrin girişinden uzaklaşmaya devam ettiler.

Dakikalar boyu süren yolun ardından adam, karşısında ki ormana bakarak derin bir nefes aldıktan sonra ilerlemeye devam etti.

Adamın ormana girmesi ile birlikte onu fark eden canlılar saldırmak için hazırlansalar da yaratıklar bir anda hissettikleri tuhaf duygu ile adamdan uzaklaşmaya başlamışlardı.

Dakikalar sonunda duran adam, kucağında ki yarı baygın çocuğa tekrar baktıktan sonra derin bir nefes aldı.

"İHTİYAR, LÜTFEN BANA YARDIM ET! "

Adamın baktığı yönde saniyeler boyunca hiçbir şey olmasa da en sonunda havanın dalgalanması eşliğinde ortaya çıkan ufak kulübenin kapısı yavaşça açılmaya başlamıştı.

"Seni buraya hangi rüzgar attı?"

Kapıdan çıkan üzerinde yeşil bir cübbesi olan kişinin cinsiyeti üzerinde ki cübbeden belli olmasa da adam bunu umursamayarak konuştu.

"Lütfen onu kurtar!"

Cübbeli kişi adamın kucağında ki çocuğa kısa bir bakış attıktan sonra konuşmaya başladı.

"Karın bölgesinde ki dikey ve geniş kesikler birçok defa saldırı aldığını gösteriyor; tahminen ya psikopatın biri onu sürekli bıçakladı ki senin yakınında iken bu imkansız yada kırık bir şişe ya da bardak gibi birşeyi çocuğun karnına sapladı.

Üzerinde ki kıyafetlere göre çocuk bir dilenci. "

Cübbeli sessizce beklerken adamın başını sallaması ile derin bir nefes alarak konuşmaya devam etti.

"Çocuğu unut; dantianı hasar görmüş, kurtarmak oldukça kolay ama bundan sonra asla yaşadığını söyleyemeyecek. O çocuk benim gözümde bir ölüden başka bir şey değil, sende biliyorsun: Bu dünya da dantianı olmayan kişiler yaşayan ölü olarak bilinir.

Kim, ne yaparsa yapsınlar seslerini çıkaramazlar. O çocuğu kurtarmak zaman kaybından başka bir şey değil. "

Cübbeli arkasını dönüp kulübeye doğru bir adım attığı gibi arkasında hissettiği enerji ile birlikte tekrar adama dönmüştü.

"Onu kurtarsam bile dantianı olmadan ne kadar yaşar bilemiyorum, dantianı hasar gördüğü için tam olarak bir çöp olarak yaşayacak. Belki de kendini öldürür ve kurtulmayı hedefler hehehehe. "

Hırsızlar Kralı: BanzaiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin