5.Bölüm:Korku...

1.4K 139 31
                                    

"Altı farklı elementten yakın ve uzak saldırı büyüleri, Maledicti bunlar senin, Melez insanlar için bilgi kitapçıkları Qudve bu kitaplar sende. Bunlar dışında çeşitli iksir tarifleri, bunlar benim, maalesef Kahin sınıfında bir teknik yok. Bu sebeple çeşitli enerji emilim tekniklerine sahibim.

Diğer herkesin sınıflarına uygun teknik kitapları burada, her sınıf için farklı bir özellik olduğu için bir çok teknik kitabı var. Zeng bunları bizim için ayırdı, herkes kendi elementini yüzüklerine alsın."

Krasova uzun açıklamasından sonra karşısında ki kitap yığınını ve çeşitli bitkiler ile dolu olan alanda ki tüm bitkileri yüzüğüne depolamıştı.

"Kras, turnuvanın başlamasına hala bir ay var, kayıt işlemleri çoktan yapıldı. Buradan rıhtım şehri Kara Batağa gitmek sadece bir günlük mesafe, Mu kıtasına varış süresi de gemi ile bir hafta. Turnuva sebebi ile her yıl rıhtım şehirlerinde Mu kıtasından ayarlanan korumalar nöbet tutar.

Bu şekilde sorunsuz ve aksantısız bir yolculuk yaratılır. Bir aylık bir süre, bir hafta yol ve bir hafta da şehri gezmeniz ve toparlanmanız için süre. Artı buradan oraya varmak için bir günlük yol daha.

Toplam iki haftaya yakın bir süreniz var, size tavsiyem bir hafta boyunca tekniklere çalışın, Rıhtım şehrine, gitmeden önce de teknikleri uygulamaya koyup alıştırma yapın. Elbette seçim sizin."

Zeng'in uzun açıklamasından sonra Krasova başını hafifçe sallarken göz ucu ile Banzai'ye bakmıştı, bütün konuşmayı büyük bir ciddiyetle dinleyen Banzai, derin bir nefes alarak konuşmaya katıldı.

"Bir yanda erken bir şekilde oraya varma şansımız var, bu şekilde Mu kıtasında gideceğimiz yeri daha iyi öğrenebiliriz. Ancak bu durum da orada oldukça zayıf oluruz, gitmeden önce dediğin gibi işimize yarayacak bir iki tekniği öğrenmek en mantıklı seçenek."

Banzai'nin konuşması ile birlikte Zeng'de başını hafifçe salladığında, Banzai arkasını dönerek kapıya doğru ilerlerken sağ elinde ki kitabı havaya kaldırmıştı.

"O zaman bir hafta sonra görüşürüz."

Banzai kapıdan çıkarken Krasova ve Zeng yüzlerine garip bir ifade yerleştirirken, Banzai'nin elinde ki tibanı adını düşünüyorlardı.

'Hırsızın gözleri.'

Krasova ve Zeng bu tekniği biliyorlardı, bir nevi kahin yeteneği ile aynı özelliği hırsız sınıfına sağlayan bir teknikti. Teknikte gözlere gönderilen enerji, stabil hale geldiği zaman iki özelliği ortaya sunuyordu.

Birinci özellik kullanan kişinin önünde ki illüzyon perdelerini kaldırıyordu, bu şekilde hırsız sınıfına sahip olan kişiler. Kendilerinden saklanan değerli nesneleri fark edebiliyorlardı, tekniğin ikinci özelliği ise değerli nesnelerin kendi gözlerinde garip bir parlama yaymasına sebebiyet veriyordu.

Bu şekilde hırsız sınıfına sahip olan kişiler, değerli olan materyalleri de kendi gözleri ile algılaya biliyorlardı.

"O tekniğe ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum, gözleri büyük bir ateş ile kaplıydı."

Zeng'in konuşması ile birlikte başını hafifçe sallayan Krasova, yüzüğünden bir tarif kitabı çıkartarak sessizce bir köşeye geçmişti.

***

"Sert vücut; Dört seviyeye ayrılan bu tekniğin seviyeleri, demir, altın, elmas ve platin vücut olarak dörde ayrılır. Bilinen en yaygın savaşçı savunma tekniğidir, kullanımında dantianda ki enerji.

Vücudu örten bir sis perdesi olarak hayal edilir, enerjinin yoğunluğu ve kişinin enerji üstünde ki kontrolü ile birlikte. Kişinin bu tekniği kullanma sıklığı, tekniğin seviyesinin gelişmesinde büyük bir etki sağlar.

Hırsızlar Kralı: BanzaiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin