29.Bölüm: Sana söylemiştim...

970 117 14
                                    

Banzai başını sağ tarafına çevirdiği anda yanında öfkeden yüzü kızarmış olan Nei ile birlikte hafifçe kıkırdadı.

"Sanırım onu kızdırdın."

İki adım geri çekilen Banzai sessizce olacakları izlerken Nei elinde ki mızrağını çevirerek ucunu Cat'e çevirmişti, öfkeden büyüyen göz bebekleri ve şişen damarları ile birlikte. Kızaran yüzü oldukça korkunç bir görüntü ortaya sunuyordu.

"Sei'min saçını mı çektin sen?"

Cat daha ne olduğunu anlamadan bir anda karnına yediği yumruk ile birlikte, Sei'nin saçını bırakmıştı. Cat'in elinden kurtulan Sei hızla Banzai'nin arkasına geçerek ağabeyi Nei'yi izlerken, Nei öfkeli bir şekilde Cat'e doğru ilerlemeye başladı.

"Benim kardeşim Sei'nin saçını çetin! Ölmek için yalvaracaksın!"

Nei'nin öfkeli sesi ile birlikte Cat kaşlarını çatarken, Banzai hafif bir ıslık öttürdü.

"Bana hatırlat ağabeyini kızdırmamaya çalışayım prenses."

"Adım Sei!"

"Tamam prenses."

Banzai'nin alaycı konuşması ile birlikte Sei, Banzai'nin omuzuna hafifçe vurarak Esrir'in olduğu tarafa geçmişti. Esrir arkasında saklanan Sei'ye kısa bir bakış attıktan sonra, gözlerini öfkeli bir şekilde duran Nei'ye çevirmişti.

Nei çatık kaşları ile birlikte karşısında ki Cat'in gözlerine öfke ile bakıyordu, Cat ile hemen hemen aynı boya sahipti. Ancak Cat'e oranla daha kalıplı bir vücuda sahipti, her türlü güç bakımından Cat'den üstün olduğu rahatça anlaşılıyordu.

"Yapılı bir veletsin diye kendini büyük görme."

Cat'ın öfkeli sesi ile birlikte Nei mızrağını hafifçe öne doğru uzattığında, Cat'in öfke ile çatılan kaşları ile birlikte Banzai olacakları dikkatle izlemeye başladı.

"Ne kadar büyüksen o kadar gürültülü devrilirsin."

Cat'in dediklerine anlam vermekle uğraşmayan Nei, oldukça büyük bir hata yapmıştı. Nei elinde ki mızrağını geri çekerek hızla Cat'e doğru savurduğu anda, bir anda yüzüne yediği tekme ile bir anda geriye doğru fırlarken elinde ki mızrağı da yere düşmüştü.

"Hızlıymış."

Banzai'nin dediğine kimse bir anlam veremezken, Nei bir anda yüzünü kaplayan el ile birlikte başını yere gömmüştü. Ahşap zemin bir anda oluşan bu baskı karşısında dayanamayarak içine çökerken, etrafta yankılanan gürültü ile birlikte Cat yerde duran mızrağı eline alarak incelemeye başladı.

"Değerli bir parçaya benziyor, senin gibi kas yığını bir aptal da olması büyük hakaretti. Mutlu olmalısın onu hak eden birine sattığım da oldukça para kazanacağıma eminim."

Cat'in bir anda tekrar ortaya çıkması ve Nei'nin mızrağını incelemeye başlaması ile birlikte, Esrir ve Sei'nin gözleri yerde başından akan kanlar ile birlikte yatan Nei'ye dönmüştü.

"Nei!"

"Ağabey!"

Banzai iki kıza kısa bir bakış attıktan sonra tekrar gözlerini Cat'e çevirdi.

"Hey kedi, o mızrak o kadar değerli mi?"

Cat kendine kedi diye seslenen Banzai'ye öfke ile baksa da, onun gözlerinde ki o paranın verdi ışıltıyı fark etmişti.

"Bir ölüye bunu söylersem bir şey kaybetmem, bu mızrak Akira kanı taşıyor. Bunun anlamı bu çocuk Kei Akira'nın klanından, bu durumda şu anlama geliyor ölü. Bu mızrak en az on binlerce altın değerinde."

Hırsızlar Kralı: BanzaiWhere stories live. Discover now