19.Bölüm: Aslanlar ve kaplanlar...

2.2K 180 14
                                    

Qudve karşısında ki olay ile birlikte yavaşça parmak uçlarına yükselmiş, olduğu yerde sakince sıçramaya başlamıştı.

Bu esna da yumruklarını hafifçe sıkarak göğüs hizasına getirmiş ve yavaşça sıçramaya devam etmişti.

Lionel karşısında ki bu olay karşısında alay edercesine sırıtmıştı.

"Elinde balta olan birine karşı dövüş pozisyonu almak mı? Şakadan başka bir şey değil."

Lionel hızla elinde ki baltayı sağ tarafından Qudve'ye doğru savunmuştu, Qudve kendine gelen balta ile birlikte hafifçe sağına kayarak kendine gelen baltadan kolayca kurtulmuştu.

Hızla ileri sıçrayarak Lionel'in göğsüne bir yumruk atan Qudve hızla sol ayağı ile birlikte Lionel'in dizinden destek alarak havaya sıçramıştı.

Qudve daha Lionel'in tepki vermesine izin vermeden sol yumruğunu, Lionel'in çenesinin sağ tarafına geçirmişti.

Lionel yediği yumruk ile birlikte sol tarafına doğru sendelerken, Qudve bu seferde Lionel'in göğsünden destek alarak geriye sıçramıştı.

Qudve'nin geriye sıçraması ile birlikte bu seferde geriye doğru bir adım atan Lionel, saniyeler içersin de aldığı darbeler ile birlikte şaşırmıştı.

Elbet seviyesinin düşürülmesi sebebi ile bir kaç darbe almayı beklemiş olsa da Qudve'nin saldırıları oldukça etkiliydi.

Yalın eller ile bir dövüş tarzı kullandığı belli olsa da gücü daha da etkileyiciydi. Durduğu her saniye olduğu yerde parmak uçlarında hafifçe sıçrayarak kaçmak için her daim zaman kolluyordu.

Göğsü hizasında ki kolları hem belinin üstüne gelecek saldırıları engelleyebilecek kadar rahat hareket edebiliyor, hem de oldukça hızlı saldırılar yapabiliyordu.

Yumruklarında ki güçse oldukça etkileyiciydi, kurt adam melezleri genelde zaten yakın dövüş ustaları veya ağır silahlarda usta olmalarına rağmen Qudve genç yaşına rağmen oldukça etkileyiciydi.

Lionel, Qudve'nin bu üstün başarımları ile birlikte öfkelenmeden edememişti, kendisinin ait olduğu aslan melezleri de yakın dövüşte iyi olsalar da kurt adam melezleri ile sürekli rekabet halindeler idi.

Lionel karşısında ki bu olay karşısında vücudunu dikleştirdikten sonra baltasını sırtına asmıştı.

"Sanırım seni öldürmek için kan dökmeme gerek yok, yumrukların bir sineğin ısırığından bile zayıf!"

Lionel'in konuşması esnasında duyduğu kibir ve gurur her bir sözcüğünden rahatça fark ediliyordu, Qudve onun bu aşağılamalarına karşı sadece kaşlarını çatmıştı, öfkelenerek saldırmak sadece Lionel'e koz vermek olacağını biliyordu.

"En azından yumruk atabiliyorum."

Qudve'nin konuşması ile birlikte Lionel tekrar kaşlarını çatmıştı, Qudve'nin dedikleri doğruydu düellonun başlamasından bu yana Lionel'in vurduğu tek darbe.

Qudve'nin açığından faydalanarak vurduğu darbeden ibaretti, Qudve resmen Lionel'e attığı her yumruktan sonra onunla oyun oynuyormuş edasıyla kaçıyordu.

Onun bu hareketleri elbet de seyirciler tarafından etkileyici bulunmuş ve ufak da olsa bir hayran kitlesi oluşturmuştu, üstelik Lionel'den nefret eden bir çok kişi de etkilensin etkilenmesin Qudve'ye destek veriyorlardı.

Lionel derin bir nefes alırken sol ayağını arkaya uzatmış, sağ kolunu yumruk yaparak ileri uzatırken, sol elini de göğsüne yakın tutarak avucunu açmıştı.

Hırsızlar Kralı: BanzaiDonde viven las historias. Descúbrelo ahora