9.Bölüm: Turnuva

1.2K 132 22
                                    

Banzai ve diğerleri etraflarında bir anda gerçekleşen bu olaylar ile birlikte sadece şaşırmışlardı, etraflarında belki de yüzlerce kişi vardı kimileri silahsız bir şekilde dururken kimilerinin de sırtında ve ya ellerinde oldukça gösterişli silahlar mevcuttu.

"BUGÜN Kİ TURNUVADA Kİ KATILIMCI SAYIMIZ DOKUZ YÜZ SEKSEN ALTI KİŞİ, EN ÇOK KATILIM OLAN İKİNCİ TURNUVA. 

BU TURNUVADA DA HER ZAMAN Kİ GİBİ BİR ÇOK YENİ YETENEK GÖRECEĞİZ, TURNUVA TOPLAM DA SEKİZ AŞAMADAN OLUŞACAK.

İLK AŞAMA HER ZAMAN Kİ GİBİ ZAYIFLARI ELEMEK İÇİN YAPILACAK OLAN ÇOKLU DÖVÜŞTÜR, BAŞLAMA İŞARETİNİ DUYDUĞUNUZ ANDA HERKES ARTIK BİRER RAKİPTİR,

İLK AŞAMA YÜZ YİRMİ SEKİZ KİŞİ KALANA KADAR DEVAM EDECEKTİR, KALAN YÜZ YİRMİ SEKİZ KİŞİ İSE, İLK AŞAMADA GÖSTERDİKLERİ PERFORMANSLARA GÖRE EŞLEŞTİRİLEREK SÜREKLİ DÖVÜŞECEKLER. 

TOPLAM BEŞ GÜN SÜRECEK OLAN TURNUVANIN KURALLARINI BİLMEYENLER İÇİN AÇIKLAYALIM, YARATIK ORTAKLARINI KULLANMAK İLK ÜÇ AŞAMA DA YASAK. KALAN SON OTUZ İKİ KİŞİ İLE BİRLİKTE YARATIK ORTAKLARINIZI DA SAVAŞLARA DAHİL EDEBİLİRSİNİZ. 

İLK AŞAMA DA ÖLDÜRMEK SERBEST OLSA DA DİĞER AŞAMALARDA ÖLDÜRÜCÜ VE SAKAT BIRAKACAK HAMLELER YAPMAK KESİNLİKLE YASAKTIR! BUNUN SEBEBİ GELECEK POTANSİYELİ TAŞIYAN KİŞİLERİ KORUMAK İÇİNDİR. 

BÖYLE BİR DURUM OLURSA SALDIRIYI YAPAN KİŞİ SAKAT BIRAKILARAK TURNUVADAN DİSKALİFİYE EDİLECEKTİR! SİLAH VE BÜYÜ KULLANIMI SERBESTTİR.

EĞER SORUSU OLAN YOKSA..."

Ses bir kaç saniyeliğine sustuğunda kimseden çıt çıkmıyordu.

"TURNUVA BAŞLASIN!"

'GOOOONG'

Etrafta yankılanan çan sesi ile birlikte, ortalık bir anda alevlenmişti, Banzai ve diğerleri sırt sırta vererek bir birlerini korurken etrafta ki insanlar bir birlerine doğru koşmaya ve saldırmaya başlamışlardı.

"Banzai ne yapıyoruz!"

Qudve'nin sorusu ile birlikte etrafı inceleyen Banzai hızla konuşmaya başladı.

"Dağılın ve etrafta koşun, rakiplerinize dikkat edin ciddi bir rakipte tek başınıza hareket etmeyin!"

"ANLAŞILDI!"

"ANLAŞILDI!"

"ANLAŞILDI!"

"ANLAŞILDI!"

"ANLAŞILDI!"

"ANLAŞILDI!"

Ekipten aynı anda yükselen sesler ile birlikte herkes farklı bir yöne doğru koşmaya başlamıştı, bu durum bir bakıma avantajlıydı ne kadar alan geniş olsa da yedi kişinin bir arada durması istemsiz bir engel oluştururdu.

'Yardım edeyim mi?'

Usta Altair'in sesi ile birlikte Banzai yüzüne hafif bir sırıtış yerleştirmişti, önünde ki rakibine odaklanan Banzai, hızla rakibine doğru koşmaya devam etmişti.

"Rüzgarın adımları."

Banzai her attığı adımda arkasından onu takip eden rüzgar ile birlikte daha da hızlanıyordu, hızla rakibine yaklaşırken rakibi de elinde ki kılıcı Banzai'ye doğru savurduğunda Banzai havaya sıçramış ve rakibinin yüzüne bir tekme indirmişti.

Ne kadar basit olsa da oldukça etkili bir hamle olmuştu, Banzai'nin tekmesi ile birlikte geriye doğru sendeleyen adam eşliğin de Banzai hızla yere inmiş, rakibi kendini toparlayamadan onun arkasına geçerek kolunu adamın boğazına dolamıştı.

Hırsızlar Kralı: BanzaiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin