jesus, is that you?

7.5K 452 259
                                    

Öncelikle kitap calumtakes in dirty blog kitabının uyarlaması. İzin için tekrar teşekkürler ❤

Ve kitapta seme jimin. Yorumlarda Jimin'in boyu, parmakları yada elleri hakkında dalga geçtiğiniz yada eğlendiğiniz yorumları görmek istemiyorum. Bu konuda hassasım lütfen sizde saygı gösterin.

"Bir sonra ki derste görüşmek üzere, lütfen dördüncü bölümü okuyun. "

Boğuk sesi sınıfta yankılandığında dudaklarının hareketi gördüğüm en güzel şeydi. Tanrım o mükemmel yüzüne oturmak istiyordum, o mükemmel parmaklarının vücudumda dolanmasını istiyordum ve şekilli dudaklarını-

"Jungkook? "

Cennetten gelen bir sesle olduğum yerde sıçradığımda bana bakıyor olduğunu gördüm. Parlak dişleriyle bana gülümsüyordu ve ah Tanrım bu gülümseme hayatım boyunca göreceğim tüm rüyalara konu olabilirdi.

"Sanırım burada yatmayı planlıyorsun? "

Ah sizinle her yerde yatabilirim.

"Hı? " dedim bir anda yanağımı avcumdan çekip gözlerimi kırpıştırırken. Etrafa bakındığımda kimse yoktu, koskoca sınıfta sadece o ve ben kalmıştık.

Tıpkı rüyalarımda ki gibi.

"Ah özür dilerim Bay Park, b-ben dalmışım."

Mükemmeliğinize.

"Dersime bu kadar ilgili olduğunu bilmiyordum açıkçası. "

Dersinize değil, size ilgiliyim ben.

"Yaa tabi" dedim gülümsemeye çalışırken. Kitabı aceleyle çantaya tıkıştırıp ayağa kalkarken büyük elinin belime yerleştiğini hissettim. Tutuşuyla beni kapıya yöneltirken nefesimi tutup o anı durdurmak istemiştim.

"Yarın görüşmek üzere. " dedi son kez gülümseyip koridorda ilerlerken.

Yüce İsa? Bu sen miydin?

*****

Bugün o büyük ve sıcak elleri belimi kavradığında içimde oluşan o heyecanı hiçbir şeye değişmezdim. Şekilli parmaklarının belimden aşağılarda kalçalarımda dolandığını hayal ettiğim an nefesim kesiliyor ve alt taraflarımda hiç iç açıcı şeyler hissetmiyordum.

Parmak uçlarının tenim üzerinden bacaklarımın arasına ulaştığını düşlediğim de bu sefer nefesim sıklaşıyordu, 12 yaşında ilk defa porno izleyen ergenler gibi adrenalin dolu hissediyordum.

Onun parmakları vücudumda dolanıyorken  ben onun masasının üzerine uzanıyor ve ona rahatlık sağlıyorum. Memnun olmuş gibi sırıtıp gözleriyle bakışlarımı yakaladığında parmaklarımı saçlarına geçiriyor ve özenle yaratılmış buklelerini çekiştiriyorum.

Büyük bir esneme ve tatmin olmuş bir gülümsemeyle yazıyı yollayıp bilgisayarı kapattığımda, elimde Hamlet yerine Park Jimin'in olmasını isterdim açıkçası. Dördüncü kısmı bulup okumaya başladığımda, daha çok okumaya çalıştığımda, göz kapaklarım sanki Sadie Saxton oturmuşcasına ağırlaşmıştı.

Derin bir nefes alıp kitabı bir kenara fırlattım ve belki bir gün Bay Park'ın bana okuması umuduyla gözlerimi kapattım.

benim kurgu bulup yazacak vaktim yok tyt-ayt yüzünden. bu yüzden en azından uyarlama bir kitap yazayım buralar boş kalmasın dedim.

buraları seme jimin ile donatacağım sözüm hala geçerli👌

italik yerler jungkook'un bloğunda yazdığı yazılar bu arada.

seveceğiniz bir kurgu olacak gibime geliyor.

dirty blog ||jikook||Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin