stupid&horny teenagers

3.7K 370 118
                                    

"Sende değişik bir şeyler var." dedi Seokjin kitaplarımı dolaba tıkıştırırken. Arsız gülümsemesiyle beni süzerken omuz silktim.

'Edebiyat öğretmenimle yattım' diye görünmüyordum değil mi?

"Ne gibi? " dedim kahkaha atmamak için kendimi zor tutarken. Onun da gülümseyişi genişlerken dolabı kapattım ve sırtımı yasladım.

"Yoksa Bambam sonunda teklif mi etti?" Heyecanlı ses tonu tuğla gibi kafama dank ederken küfrettim. Bambam tamamen aklımdan çıkmıştı, ona iki gündür tek kelime etmemiştim.

"Siktir Seokjin onunla konuşmayı unut-"

"Merhaba gençler. Haftaya yapılacak konferansa geliyorsunuz umarım?"

Sözüm biyoloji öğretmeni Bay Byun tarafından kesildiğinde küfrettiğimi duymamış olmasını diledim. Çok iyi bir öğrenmendi ama müdürün odasına giriş biletim gibi bir şeydi.

"Henüz karar vermedik Bay Byun. Ama en kısa sürede size haber vereceğiz."

Büyük gülümsemeyle yanımızdan ayrılırken Seokjin ve ben onun koridorda kayboluşunu izledik.

"Duyduğuma göre Bay Byun konferansı bahane ederek Bay Park'a yakınlaşacakmış. Adamın bir tek onu gördüğünde dizlerinin önüne çöküp pantolonuna asılmadığı kaldı" fısıltısı kulaklarıma dolduğunda onun adını duymak beni titretmişti.

Aptal biyoloji öğretmenimin benim olana göz dikmesi içimi ürpertmekten çok, cehennem gazabıyla doldurmuş gibiydi.

"Her neyse. Ben şimdi derse gidiyorum ve sende Bambam ile- Jungkook ne yapıyorsun? "Bileğini çekiştirmemle bağırdığında onu tokatlamak istemiştim. Kaybedecek zamanımız yoktu.

" O lanet konferans için ismimizi yazdırıyoruz. "

****

"Ve inanın William Shakespeare edebiyat tarihimizin en iyi parçasıydı. " Jimin masasının kenarına yaslanmıştı ve gözlerini sınıfta gezdiriyordu. "Sorusu olan? "

Derin bir nefes aldım ve bacak bacak üstüne atıp bakışlarımı sınıfta gezdirdim. Uyuklayanlar dışında birkaç kişi başlarını sağa sola sallarken, Rachel öne atıldı.

"Konferansa katılıyorsunuz değil mi Bay Park? "

Cüretkar sesi ve kaltaksal hareketleriyle sandalyesinde kıpırdanırken ellerimi yumruk yaptım. Bir an Jimin ile bakışlarımız buluştuğunda yerinde rahatsızca kıpırdandı ve kafasını salladı.

"Evet Rachel. Orada olacağım. "

Dudak derimi yolarken Rachel'ın sesi tekrar duyuldu. "Sanırım o aptal konferansın tek eğlenceli yönü siz olacaksınız. "

"Madem aptalca olduğunu düşünüyorsun gelme o zaman Rachel. " dedim ona dönerek.

Sınıftakiler bize dikkat kesilirken, önümdeki birkaç kişi geri çekildi ve Rachel ile doğrudan göz teması kurdum. En son onunla böyle atıştığımızda beşinci sınıftaydık ve ben müdürün odasında, o da acil servisteydi. O aptal sarı saçlarıyla herkese hava atıyordu ve birinin ona kimsenin barbie bebekleri sevmediğini hatırlatması gerekiyordu.

En azından benim.

"Sen orada olacaksın ve ben olmayacağım öyle mi? Bambam'a bakıp salyalarını akıtırken ki halini kaçıramam Jungkook."

Sınıftan yükselen seslerle sinirim bozulduğunda Bambam olduğu yerde dikleşip omzuma dokundu. Ama onu görmezden gelip derin bir nefes aldım. Üzerine atlamaya hazırdım.

"Aslında bence de gelmelisin Rachel. 'Günümüz gençlerinin düşkünlükleri konferansı ' belki bacaklarını kapatmana yardım edebilir. Hiç bir araya geldiklerini görmedim çünkü. "

"Yeter Jungkook! "

Gözlerimi Jimin'e çevirdim. "Aptalca laf sokuşturmalarınız umrumda değil. Kişisel problemlerinizi ve seks düşkünlüğü problemlerinizi dersimin dışına saklayın."

Sınıftaki sessizliği zil sesi bozarken derin bir nefes aldım. Kelimelerini özenle benim için seçtiğini biliyordum. Canımı acıtmak için yapmıştı.

Seks düşkünlüğü ha? Daha yaratıcı olabilirdi.

Belki de edepsiz bloglar, ahlaksız konuşmalar veya baba sorunları demeliydi. Yada öğretmenine kendisini becermesi için yalvaran demeliydi?

Gözlerim sulanmaya başladığında derin bir nefes alıp oturduğum yerden kalktım. Ona karşı savunmasız olmak istemiyordum. Gözleri kağıtların üzerinde olsa da beni duyacağından emin olarak Bambam'a döndüm.

"Bambam konuşmak ister misin? Üzgünüm haftasonu aptalca bir işim vardı ama bugün tamamen seninim. "

O çekici gülümsemesini yüzüne yerleştirirken bende gülümsedim ve beraber sınıftan çıktık. Azgın biyoloji öğretmeni sorununu sonraya saklayabilirdim. Birde aptal Rachel'i.

Hepsi benim olana gözünü dikmişti ve göz ardı edilebilecek düşmanlar da değillerdi. Rachel kolay lokmaydı fakat Bay Byun Jimin ile yaşıttı ve aptalca laf sokuşturmalarından gelen seks düşkünlüğü yoktu.

Belki de Jimin için ideal el adayıydı ama inanın, Jimin'i kaptırmaya hiç niyetim yoktu.

√√√

dirty blog ||jikook||Where stories live. Discover now