thanks to hamlet?

4.5K 411 171
                                    

"Belki biriniz bu konuya açıklık getirebilir değil mi? "

Cennetten yükselen ilahilerle, meleklerin mırıltıları eşliğinde pembe dudaklarının hareketlerini izledim.

Geniş omuzlarını ve sıkı göğsünü saran siyah gömleği yırtarcasına açıp, Tanrı tarafından bahşedilen en büyük nimete göz atmak istiyordum. Ama bunun yerine avcumu yanağıma yaslayıp derin bir iç çekmiş ve gözlerimi vücudunda gezdirmeye devam etmiştim.

"Rachel belki sen yardımcı olabilirsin? "

Tekrar konuştuğunda sinirle pencere önünde oturan Rachel'e baktım. Minicik eteğinin altında ki bacaklarını üst üste atmış ve o devasa göğüslerini göstermek istercesine öne eğilmiş saçlarıyla oynuyordu.

"Size Hamlet dışında her konuda yardım edebilirim Bay Park. " Flörtöz sesi beni daha da çileden çıkarttığında Bay Park'ın gülümsemesi buna tuz biber olmuştu.

Ne yaptığım hakkında en ufak bir fikrim yoktu ama ya şimdi ya hiç değil mi?

Sağ kolumu meydan okurcasına havaya kaldırdığımda sınıftaki tüm gözler bana dönmüş gibiydi. Bu özgüvenimden herhangi bir şey götürmemişti, dans klubünün favorisi olmanın kişiliğe getirdiği faydalar yok değildi.

"Evet Bay Jeon, sizi dinliyoruz. "

"Evet Jungkook, seni dinliyoruz. " Rachel'in alaycı sesine karşılık sinirle ayağa kalktığımda dün gece kirli hayallere kapılıp bölümü okumadığıma lanet ettim.

"Şeyy, hepimizin de bildiği gibi Hamlet oldukça fedakar bir aşık olmasının yanı sıra iyi bir insandı. V-ve aşkı için yaptıkları g-gerçekten çok güzeldi. " Hafifçe yutkunup çatık kaşlarıyla bana bakan Bay Park'tan gözlerimi kaçırdığımda derin bir nefes aldığını duydum.

"Hamlet'in aşkı Ophelia delirdi ve nehirde boğularak öldü Jungkook, okuduğundan emin misin? "

Rachel'in kıkırtısının ardından zil çaldığında derin bir nefes alıp kitapları çantaya tıkıştırmaya çalıştım. "Bay Jeon, bir dakika bekleyin lütfen. " Sınıftakiler teker teker çıkarken kafamı hızlıca sallayıp çantamı sırtıma taktım.

Gözleri kararlı bir şekilde gözlerime odaklandığında yumruğumu sıktım. Kollarını birbirine bağlayıp masasına yaslandığında kapı kapanma sesini duydum.

"Bölümü okumamanı anlıyorum ama neden öne atılıp kendini feda ettin cesuryürek? Eğer Rachel'e iyilik yapmaya-"

"O sürtüğe asla kasten iyilik yapmam." diyerek çıkıştığımda ağzımdan çıkan cümleye karşın gözlerimi kapattım. "Özür dilerim. Öyle demek istemedim. " diye devam ettiğimde kaşlarını şaşkınlıkla havaya kaldırmıştı ve bana bakıyordu.

Salaksın sen Jungkook. Salak, salak, salak, salak, salak, salak, salak, salak, sa-

"Hamlet hakkında yazı yazmanı istiyorum. Hamlet gibi düşünmeni istiyorum ve onun yaşadıklarına senin nasıl tepki vereceğin hakkında bir yazı. Anlaştık mı? " Yumuşak sesiyle birlikte gülümseyip gözlerine baktığımda aynı şekilde gülümsediğini gördüm.

"Yarın okuldan sonra Drama Klubü'nde olacağım, oraya getirirsin. " diye devam ettiğinde kafamı hızlıca sallayıp onu onayladım.

"Ve Bay Park. " dedim kapıyı açmadan önce. Rachel için dediğimden pişman değilim, benim istediklerimi almaya meraklı sürtüğün teki. "

Tekrardan gülümseyip kapıyı kapattığımda arkamdan kıkırtısını duyduğumdan adım gibi emindim.

*****

Yarına kadar bir kitabı bitirip, onun analizini yapmam gerekiyordu ki bu pek kolay sayılmazdı. Kitap okumayı pek sevmezdim, ayrıca okuldan sonra ki prova canımı çıkarmıştı. Ama 21.yüzyıl sağolsun internet denen muazzam bir güce sahiptik.

Herkes sınıftan çıktığında sınıfta sadece ikimizin olması içimdeki en derin arzuları ateşlemiş gibiydi. Ama bu aptalca ödevi vermek yerine demir masasına yaslayıp sertçe becermesini yeğlerdim, nefesi nefesime karışırdı ve tenlerimiz birbirine sürtünürdü. Dudaklarımdan onun ismi dökülürken ona daha sıkı tutunur ve daha fazlası için yalvarırdım.

Büyük elleri vücudumda dolanırken bacaklarımı onun beline dolardım böylece daha kolay hareket edebilirdi. Saçları omuzlarımı gıdıklarken kendimi ona daha çok bastırıp pembe dudaklarından doyasıya öperdim.

Derin bir nefes alıp gönder tuşuna tıkladığımda yeni bir sekme açıp 'hamlet özet' diye tuşladığımda içimdeki kıpırtıya engel olamıyordum.

Onu istiyordum, onu çok feci bir şekilde istiyordum.

√√√

dirty blog ||jikook||Where stories live. Discover now