desires for details

3.4K 388 183
                                    

Takıntılı olmak.

Takıntılı olmakmış.

Bana laf sokacak diye saçma sapan bir ödev vermiş olması saçmalıktı. Ben takıntılı falan değildim. Sadece onun hakkında iki satır yazı yazdım diye mi takıntılı oluyordum yani?

Dün gece parmaklarımı hissedemeyene kadar yazı yazmış ve bu sabah tek kelime etmeden teslim etmiştim. Şimdi sıramda oturup onun dudaklarının hareketlerini izlerken 'içime bebek yerleştir!' diye bağırmamak için kendimi zor tutuyordum.

Park Jimin karşısında zoru oynamak imkansız gibi bir şeydi. Üstelik Bambam'ın bakışlarını üzerimde hissediyorken odaklanma olasılığım yoktu!

"Bay Bhuwakul! Umarım dikkatinizi Bay Jeon'un bacaklarından çekip derse verebilirsiniz? "

Sınıftan yükselen kıkırtılarla birlikte kollarını birbirine bağladığında yanaklarımın ısındığını hissettim. Dans başkanı olsam bile eğer 'öğretmeniniz' eskiden takıntılı olduğunuz çocuğun bacaklarınızı dikizliyor olduğunu söyleseydi sizde kızarırdınız. Belki birazcık heyecan ile birlikte. Ve tabi keyif ile çünkü gözlerinin bende olması hoşuma gitmişti.

Bambam alaylı bir şekilde gülümseyip bana göz kırptığında oyuncu bir şekilde dudaklarımı ısırdım. Bacaklarımı biraz daha açıp şortun açıkta bıraktığı yerleri belli ederken onun öfkeli bakışlarını üzerimde hissediyordum.

Belki bu biraz sürtükçe sayılabilirdi ama bunu ne Bambam umursardı ne de ben. Önemli olan onun umursayıp, beni cezalandırmanın sonuçlarına katlanmasıydı.

****

Zil çaldığında masasına ilerleyecekken belime dolanan kolla duraksadım. Bambam'ın kaslı kolları bedenime sarmalanmıştı ve parmak ucuma yükseltmişti. Ah yüzlerimiz arasında birkaç santim varken söylemeden geçmeyeyim, tüm gün burada durabilirdim.

"Baekhyun söylemiştir belki ama-"

"Seninle yemekhanede buluşalım mı? Çok çok çok acil halletmem gereken bir iş var." dediğimde içimden kendime etmediğim küfür kalmamıştı. Ama o bunu umursamıyormuş gibi beni onayladığında öldürücü bakışları görmezlikten görmeye çalıştım.

Kapıyı kapatıp kiliti sağa çevirdiğimde masasında bir şeylerle uğraştığını duyabiliyordum. Adımlarımı ona doğru yönlendirirken ne yaptığımı yada ne yapacağımı bende bilmiyordum.

"Ödevini değerlendirdiğimde haber veririm, ama onun dışında herhangi bir şey yoksa-"

"Var."

Kollarını çarprazlayıp bakışlarını bana diktiğinde yutkunmak zorunda kalmıştım. Kabul etmek gerekirse korkutucu gözüküyordu.

"Dinliyorum."

Sandalyesine oturdu ve kaşlarını kaldırdı. Siktir onu tam şuanda istiyordum. Ama bu sıkıcı ve sinir bozucu tavrı beni öfkelendiriyordu. Bambam umrumda falan değildi, ben onu istiyordum.

Derin bir nefes alıp sandalyesine ilerledim, bakışlarında ki donukluk değişmezken ellerimi omuzlarına yerleştirip kucağına oturdum. Ama onun ifadesi sabit kalmıştı, bu biraz gurur kırıcıydı. Bu yüzden kalçalarımı olduğum yerde oynattığımda omuzlarına daha da sıkı tutunmuştum.

Kasıklarım karıncalanmaya başlamışken bile onun ifadesi dümdüzdü. YÜCE TANRI AŞKINA TEK İHTİYACIM OLAN KÜÇÜK BİR İNLEMEYDİ.

"Saçmalığı kesip artık bana dokunsan?" dedim en sonunda pes edip. Bakışlarımız buluştuğunda tek kaşını havaya kaldırdı, karşılık olarak gözlerimi devirdiğimde "Lütfen" diye mırıldandım.

Dudakları kıvrılırken ellerini belime yerleştirip beni masasına oturttu. Kendisi hala sandalyedeyken bacaklarımı aralayıp parmaklarını yerleştirdi. "Sana dokunmamı mı istiyorsun? " dedi hafifçe baskı yaparken. Gözlerimi kapatırken hafifçe kafamı salladım. Ama o ısrarla yavaş hareket ederken tekrardan konuştu.

"Sana dokunmamı mı istiyorsun? " Parmaklarım ceketinin kumaşını kavrarken gözlerine baktım. "Hayır." Dilim damağım kurumuştu. Tek bir dokunuşu beni ne hale getirmişti. "Bana dokunmana ihtiyacım var."

Keyifle gülümseyip soğuk parmaklarını kasıklarımda gezdirirken titredim. Bu çok iyi hissettiriyordu. Uzun parmakları bulunduğu yeri okşarken dudaklarımı ısırıp ses çıkarmamaya çalıştım. Diğer eliyle belimde daireler çizerken kendimi ona itiyordum. "Seni istiyorum Jimin, siktir seni çok feci istiyorum. "Parmakları ısrarla bana ızdırap çektirirken kahkahasını duydum.

" İstediğini yarın alacaksın güzelim ama ayrıntıları öğrenmek istiyorsan bu akşam babacığı  bloğunda tatmin etmen gerekecek. "

okumak istediğiniz kısıma son 2 bölüm :D

tabi önce bol bol yorum yapmanız gerekecek. onları okumayı seviyorum yorum yapın❣

dirty blog ||jikook||Donde viven las historias. Descúbrelo ahora