T W E N T Y - F I V E

3.3K 60 2
                                    


Samantha

Busturen hjem var pænt hyggelig. Vi endte med at sidde 9 mennesker på bagsædet hvilket i nok selv kan regne ud hvordan gik.
Men efterhånden er det virkelig også skønt at være hjemme.. " Missed me? " Lyder det ovre fra Cam's altan. " Selvfølgelig.. i de hvad 20 minutter vi var væk fra hinanden siden bussen.. helt klart.. " Griner jeg sarkastisk og lægger en sweater pænt foldet på en af hylderne.
" Tænk at du også tager tid.. " Udbryder Cam med en grimasse hvilket for mig til at bryde ud i grin.

" Caaaaaaaam.. " Råber jeg ud gennem altanen. " Hvaaaad.. " Lyder det inde fra hans værelse. " Har i slik.? " Jamrer jeg oprigtigt nysgerrig og slænger mig på min seng. " Du går jeg ud fra.. " Griner han. " On my Way.. " Er min eneste kommentar hvorefter jeg hopper i en bikini og en sommerkjole. Jeg spicer mit ellers virkelig fancy outfit op med en kæmpe solhat og et par solbriller og er så ellers på vej ud af døren.
" Hvis i mangler mig er jeg hos Cameron.. " Informerer jeg hvorefter jeg løber ud af døren i mine sneakers. " Jeg vil også have en kæreste med en pool.. " Lyder det ud gennem vinduet bag mig. " Og jeg vil gerne have en enhjørning.. that's life.. " Griner jeg over skulderen til Lukas som hænger halvt ud af sit vindue.

" Hola.. " Smiler jeg idet jeg træder ind af døren. " Køkkenet.. " Lyder det fra Cam.
" Fantastisk " Smiler jeg og træder ind i køkkenet hvor synet af Cam i bar mave med hvide badeshorts går mig i møde. Hot..
" Hvorfor har jeg ikke en pool.. " Sukker jeg dybt og snupper smilende et stykke af den vandmelon han er igang med at skære.
" Fordi hvis du havde en pool ville jeg ikke kunne nyde synet af dig i bikini hver dag resten af sommeren i min have.. " Griner han og begynder at placere vandmelonen i en skål. " Du skræmmer mig nogle gange.. " Griner jeg og danser ud mod poolen.

" Kom du ikke for slik? " Griner han og ryster på hovedet idet han træder ud af terrassedøren. " Jo.. så kom jeg i tanke om at du har en pool og vupti.. " Griner jeg og smider solhatten, solbrillerne og min kjole. " Idiot.. " Griner han og placerer sig på en solstol med sin elskede vandmelon og et par solbriller. " Vil du med ud til Toby i aften? " Lyder det fra ham idet jeg går ad stigen ned i den dejlig kolde pool.
" Kommer Mari? " Spørger jeg og svømmer lidt rundt for så at placerer mig på armene på kanten for at kunne have en nogenlunde normal samtale. " Hvis du spørger hende er der vel større chance.. " Griner han bedrevidende og begynder på et stykke melon. " Så kommer jeg
ikke.. " Smiler jeg og klatrer op på en oppustelig flamingo. " Du mener ikke at du vil have mig til at skrive til hende at hun skal komme vel.. " Sukker han og løfter op i solbriller for at give mig et opgivende blik med sine bedårende hasselfarvede øjne. " Pls.. " Smiler jeg og gestikulerer til min telefon som er placeret oven på min sommerkjole på en solstol. " Du så dum.. " Smiler han og snupper telefonen.

Eftersom at Mari ikke ville lade mig gå uden at have stylet mig sidder jeg nu på en puf og venter på at hun er færdig med mit hår og min make-up. " Er der en grund til at din kæreste skrev til mig på din telefon istedet for dig.. " Griner Mari og lader en lok hår falde ned af min skulder. " Vi er ikke.. " Begynder jeg og bliver afbrudt af et sigende blik fra hende samt et stort smil. " Jeg var i poolen og gad ikke gå op.. " Indrømmer jeg grinende hvilket får hende til at sende mig et stolt smil.

Efter hele 2 timers snak og påklædning er vi langt om længe klar til at tage afsted.
Efter at have svaret på omkring 16 beskeder fra Cam som skulle være helt sikker på at han ikke skulle hente mig, sætter jeg mig ind i Mari's bil på forsædet. " Hvis du ikke snart giver mig noget opmærksomhed ender jeg med at slå din kæreste ihjel.. " Sukker Mari dramatisk med et stort smil der for hende røde læber til at stå endnu tydeligere frem. " Jeg skulle bare lige svare.. ik dræb ham.. " Jamrer jeg med hænderne i vejret hvilket for hende til at slå en varm latter op.

Musikken er faktisk ikke special høj idet vi ankommer.
Solen er ved at gå ned og kaster et virkelig smukt skær over alt. " Hvis ikke de har alkohol overlader jeg dig til det her alene.. " Sukker Mari.
" Alkoholiker.. " Griner jeg rystende på hovedet. " Du skulle nødig sige noget.. hvis en af os nogensinde kommer til at strippe fuld til en fest ik.. det er ik mig kan jeg godt afsløre.. " Griner hun med hænderne i vejret. " Jeg.. " Jeg når ikke at afslutte den sætning før jeg kan mærke et par muskuløse arme om min talje og et velkendt ansigt bliver placeret mellem min hals og skulder. " Sam stripper? Jeg er på.. " Griner Cam og sender Mari et stort smil. " Åh gud.. hjælp mig.. " Udbryder Mari opgivende hvilket for Mikkel der tydeligvis står bag Cam til at bryde ud i latter. " Du kunne virkelig ikke bare.. " Griner jeg rystende på hovedet og skæver så godt jeg nu kan op til Cam. " Nope.. ikke når dig og strip indgår i samme sætning.. " Jeg modtager et stort Colgate smil hvorefter han blidt fanger min hånd med hans og vender mig om mod drengene som alle står med store smil. " Stop digselv.. Hola.. " Jeg sender drengene et stort smil og modtager en del kram hvorefter vi traver op mod huset.

" På ingen måde.. glem det.. " Lyder det fra Cam, hvis latter jeg kan mærke mod min bare ryg på min kjole  igennem hans hvide skjorte.
" I så det.. jeg ved i så det.. " Udbryder Toby med store øjne hvilket får os alle til at bryde ud i grin. " Sorry skat.. men det var ikke engang tæt på.. " Griner Mari. " Det var det da i hvert fald.. " Udbryder Toby endnu en gang og gør igen et forsøg på sin tryllekunst. " Det der er det mest ynkelige jeg længe har set.. " Udbryder jeg med store øjne halv død af grin. " Jeg ved slet ikke hvad det ligner.. " Udbryder Mikkel og kigger underligt på Toby der tydeligvis er overbevist om at han er en fantastisk magiker.

——
Kapitel 25!💃🏼
Havde i en god dag?😆

What a girl!? ( På dansk )Where stories live. Discover now