T H I R T Y - S E V E N

2.9K 51 0
                                    


Samantha

" Jeg er ude at løbe " Svarer jeg grinende Cam over telefonen som lige fyrede en fantastisk joke af om hvorvidt jeg var ved at dø eller hvad.
" Du glemte at tilføje jeg dør på turen.. " Griner Cam som tydeligvis morer sig gevaldigt over hvor stakåndet jeg er. " Sjovt.. " Griner jeg og drejer om hjørnet ned mod stranden. " Løb ned til stranden og mød os.. " Lyder det igennem telefonen hvorefter drengenes stemmer tager over og intet går helt tydeligt igennem snakken.

" Hvor langt har du lige løbet? " Griner Mari da jeg med et stort smil lunter hen mod dem.
" 10.. " Griner jeg og omfavner hende. " Ew wtf.. kun du har nok disciplin til at løbe og træne før vi tager på stranden.. " Jamre hun og dasker mig kærligt over skulderen hvorefter hun rækker mig min strandtaske som jeg satte over foran Cam's hus før jeg løb afsted. " Hey.. jeg holder af min krop den skal vel trænes for at forblive sådan her.. " Griner jeg og laver en grimasse ad hende før vi går mod toiletterne for at jeg kan skifte til bikini.

Da vi kommer tilbage fra toiletterne står drengende stadig ude i vandet og har en fest med deres utroligt kære vandkamp.
" Du kan ikke stå og savle over din kæreste hele dagen.. også selvom du har gjordt dig noget af en fangst.. kom så hjælp mig med det her.. " Griner Mari og hvilket får mig til rystende på hovedet at hjælpe hende med at brænde det store tæppe ud.

Cameron

" Elsker dig.. " Griner Cayle og tyrer derefter Toby med hovedet først ned fra badebroen.
" Følelsen er totalt gengældt.. " Griner jeg og dasker til ham så han selv følger trop med hovedet først. " Jeg dør.. " Udbryder Mikkel og holder sig for maven af grin. " Yo.. hvem er det der.. " Udbryder Toby og tørrer vand væk fra sit ansigt med store øjne over en han har fået øje på inde på stranden. " Hvem? " Begynder Cayle og holder hånden for øjnene for at skærme for solen. " Rød bikini, blond, solbrune lange stænger.. Samantha god fucking dammit Cam!. " Udbryder Toby jamrende idet Samantha sender os alle et vink og så slår sig ned på tæppet ved siden af Mari. " Stod du lige og overgloede hendes røv.. " Begynder jeg advarende. " Hey! Jeg vidste ikke det var hende ærligt! Jeg kan ikke gøre for at din kæreste har en krop som en supermodel! " Begynder Toby med armene i vejret. " Jeg fucking dræber dig.. " Udbryder jeg grinende og springer så i vandet efter ham.

" Hola.. " Smiler Sam og rejser sig op på albuerne idet vi slår os ned på tæppet.
" Hey.. " Smiler jeg og hiver hende blidt op på mit skød for at placere et kys mod hendes fyldige læber. " Har i allesammen mistet de allersidste hjerneceller i havde tilbage derude eller.? " Griner hun med morskaben tydelig strålende fra hendes øjne da hun lidt efter trækker sig stadig med sin slanke hånd mod min kind. " Toby mistede nok til at overglo din røv ret så meget før han fandt ud af hvis kærestes røv han overgloede.. " Afslører Mikkel fald af grin og roder op i mit hår for derefter at slå sig ned på ryggen ved siden af os. " Afholder du folk for at glo på min røv? " Udbryder Sam med et dramatisk gisp hvilket får mig til grinende at puffe hende ned på ryggen. " Siger du at alle drenge for din skyld gerne må overglo din utroligt gode røv? " Griner jeg overrasket og betragter hendes smukke ansigt der er lagt i useriøse folder. " Ville alt min træning ellers ikke være spildt? " Driller hun og hiver mig ned mod hende for at starte et lidenskabeligt snav. " Sikkert.. " Smiler jeg.

Samantha

" Skal i 2 med i vandet? " Lyder det grinende ved siden af os.
" Kommer om 2.. " Smiler jeg og trækker mig fra det lidenskabelige snav for at kigge over mod Mikkel. " 1..2.. " Tæller han storsmilende.
" Seriøst.. " Griner Cam of ryster på hovedet. " Jeg elsker dig.. " Griner jeg.

" Jeg redder jer så snart en af jer er ved at drukne.. " Forsikrer Mari os om da hun forsat forbliver liggende.
" Mari.. " Tigger jeg smilende. " Samantha.. " Svarer hun grunde hvilket får mig til rystende på hovedet at løbe ned til drengende i vandkanten. " Sprøjt på mig og i er døde.. " Griner jeg da jeg står med vand til hoften efter at have løber derud. Koldt vand har aldrig rigtigt generet mig.. vi har haft båd siden jeg var helt lille så altså.. det ændre ikke på at jeg fortrækker mit hår tørt. " Cam ser da meget levende ud.. " Fyrer Toby af og dør så af grin over sin egen virkelig dårlige joke. " Du er så dum nogle gange.. " Sukker Cam grinende og løfter mig op i hans favn uden besvær.

" Tænk at de ikke har formået er skræmme dig væk.. " Udbryder Cam og skæve grinende mod sine venner som løber hektisk rundt i en vandkamp der gælder liv og død. " Åh tro mig de har været tæt på.. " Griner jeg og betragter Mikkel der smider sig så lang han er råbende på fred. " Og du har god grund.. " Sukker Cam smilende. Solen er ved at gå ned og jeg sidder nu stadig i Cams favn med armene om hans nakke og benene som hans torso. " Hvordan har du overlevet det der i så mange år? " Griner jeg og ryster på hovedet. " LA BOMBA! " Skriger Mikkel idet han i et sidelæns spring flyver mod os. " Mikkel! " Hviner jeg grinende og putter mig ind mod Cams bryst som lige sørgede får at jeg ikke blev gennemblødt. " Du har virkelig ingen situations fornemmelse hva dreng? " Udbryder Cam opgivende hvilket denne gang starter en vandkamp som vi alle deltager i med livet som indsats.

Da det er begyndt at blive koldt går vi op til Mari.
Vi er alle gennemblødte og ret så trætte efter en times intens vandkamp alle mod alle.
Jeg vikler et håndklæde om mig og sætter sig så jeg kan se resten af solnedgangen lænet op ad Mari.  " Vi skaffer jer pizzaer.. " Griner Mikkel.
" Årh i er nogle skatte.. " Smiler jeg og lægger mig afslappet på maven ved siden af Mari.  " Vi ved det.. " Griner Cayle hvorefter de alle smutter grinende op mod shoppen.

Da drengene er gået over for at hente pizzaer står den ellers på pigesnak.
" Hvornår tror du at han spørger dig? " Smiler hun. " Spørger mig? Hvem? " Griner jeg og kigger smilende mod hendes rysten på hovedet.
" Cam din okkenok.. " Griner hun og ryster på hovedet af mig. " Nårh.. altså.. " Begynder jeg rødmende hvilket får hende til at hvine højlydt op. " Er i hernede alene...? " Griner en velkendt stemme og Matthew og Daniel dumper ned på tæppet.  " Nope.. Cam og Mikkel er ovre og hente pizzaer! " Smiler jeg. " Nå okay! " Griner Matthew. " No fucking way.! Pigen var igang med at fortælle mig noget vildt vigtigt.. " Jamrer Mari. " Omg.. nej.. " Griner jeg og ryster protesterende på hovedet. " Uh hvad? " Udbryder de nysgerrigt i kor. " Nada.. " Griner jeg med en løftet finger mod Mari.

" Sådan! " Mikkel og Cam dumper ned på tæppet begge med en stak af pizzaer i deres favn.
" Hvad så stalkers.. det lykkedes jer alligevel at finde os? " Griner Cam og dasker til Daniel som smiler stort og snupper en pizzabakke.
" Selvfølgelig.. vi kunne høre damerne plapre løs hele vejen hjemmefra.. " Griner han og ryster på hovedet af Mari og jegs utilfredse blikke.
Cam trækker mig let ind til sig så jeg kan sidde lænet op af ham og nyde hans varme. " I er altså goals! Om i vil det eller Aj! " Smiler Mari og betragter os. " Goals.. " Mumler Cam og ryster grinende på hovedet ad hende.
——
Kapitel 37!🌊

What a girl!? ( På dansk )Where stories live. Discover now