T W E N T Y - E I G H T

3.3K 55 1
                                    



Samantha

" Vælg noget pænt ik? " Griner jeg og prøver at få et indblik i hvad Cam finder i mit walk in closet.
" Uanset hvad jeg vælger ser du godt ud.. " Lyder det derindefra. " Årh hvad fedter du for.. " Griner jeg rystende på hovedet.
" At se dig i det her.. " Jeg modtager et stort smil fra Cam, som kommer gående ud med et sæt blondeundertøj i hånden. " Drøm videre.. " Griner jeg og forsætter med at sætte mit hår op i en hestehale. " Jeg er tålmodig.. " Smiler han bare med et skuldertræk og forsvinder derind igen.

" Lad mig se.. " Smiler jeg og klapper på sengen ved siden af mig. " Voila.. " Smiler Cam og smider et par ripped jeans, en hvid blondebodystocking, en oversized, grå sweater og ikke overraskende et sæt hvidt blondeundertøj. " Må jeg høre begrundelsen for at selveste Cameron Hill vælger et par jeans og en oversized sweater? " Griner jeg overrasket og samler tilfreds alt tøjet i min favn. " De der jeans.. sidder absolut perfekt.. og eftersom jeg ikke har en af mine hoodies med herover måtte vi gå med sweateren som den oversized overdel.. Plus den er blød.. " Jeg modtager et stort, tilfredst smil hvorefter han smider sig på min seng. " Jeg prøver det på.. " Smiler jeg og smutter derefter ind i mit walk in closet.

Efter at have fået stuvet migselv ned i blonde bodystockingen, hvilket jeg skulle hilse at sige var et helvede.. Er jeg langt om længe klar. Jeg slynger hurtigt mit hår op i en messy bun, snupper et par hoops i øewnw samt en simpel halskæde med et hjerte af guld i og er så ude derfra.
" Tilfreds? " Smiler jeg til Cam som nu ligger med sin telefon. " Turn around.. " Griner han. " Voila.. " Griner jeg og drejer en gang rundt om mig selv. " Mmmmh.. verdens bedste jeans.. " Mumler han tilfredst og rejser sig fra sengen for at placere et blidt kys i nakken på mig. " Og.. verdens bedste tatovering.. "

" But could i become a quaterback? " Griner Lukas og kigger fascineret op på Cam.
" Well.. i guess.. " Begynder Cam grinende. Point til ham.. en ting er at han snakker med Luke om football men ligefrem at gøre det på engelsk fordi Lukas har nemmere ved det.. jeg tror ikke der findes en human Being der ville kunne stå for det der.. " Det kunne være så nice.. " Griner Lukas og kigger begejstret på mig med store øjne. " Sure.. have you seen de drenge der spiller det? De er jo dobbelt your sice.. " Udbryder jeg grinende og ryster på hovedet.

Cameron

Sam der snakker engelsk må være noget af det kæreste på denne jord.
" Yeah.. but like.. " Begynder Lukas forsvarende hvilket får sam til at løfte et af sine perfekt plukkede øjenbryn.
" Yeah but like what? " Griner hun. " Du så dum.. " Griner han overgivende hvilket får Sam til at bryde ud i grin.

" Ellers andet? " Smil servitricen idet vores forældre har betalt.
" Nej tak.. " Lyder det smilende fra Sam's mor. " Hav en god dag.. " Smiler hun og blinker utallige gange med hendes falske øjenvipper mod mig. Hjælp.. " Sam i'm just saying.. " Begynder Lukas grinende imens Sam sidder og kigger med et utroligt uimponeret blik mod mig.
Hvad? Signalerer jeg grinende og smiler høfligt til servitricen der stadig står og venter med øjnene på mig. " Luke.. forget about it.. " Sukker hun så og lader et stort smil glide over hendes fyldige læber idet hun vender sig mod Lukas som allerede har rejst sig. " But Sam.. Why can your boyfriend play football when i.. " Begynder Lukas hvilket får Sam til at sende ham et morderisk blik der helt sikkert kunne slå ihjel.
" Han er ikke min kæreste og du får ikke lov at spille sådan noget farligt lort.. " Afslutter Sam hvilket får Lukas til at bryde ud i et opgivende støn som alligevel får Sam til at smile.

" Saaam.. hvad har jeg gjordt dig.. " Jamrer jeg for tiende gang. " Cameron.. ud af mit hus.. " Snapper hun og begynder bestigningen af trappen op mod hendes værelse. " Held og lykke.. " Griner Lukas og smutter forbi os. " Sam.. stop det der.. " Sukker jeg og begynder at løbe op ad trappen efter hende med alt min koncentration om ikke at overglo hende utroligt gode røv. " Stop what? " Vrænger hun og smækker døren til hendes værelse op. " Du er jo tydeligvis sur på mig.. " Sukker jeg og lukker forsigtigt døren i efter mig.

What a girl!? ( På dansk )Where stories live. Discover now