41 - add + read through + Caption - Cheating part

2.7K 52 8
                                    



Samantha

Idet jeg træder ind på skolen mærker jeg en velkendt hånd tage fat om mit håndled.
" Godmorgen.. " Griner jeg og kigger undrende på Mari som ligner en vildfarent kanin. " Sam.. du skal vide.. " Begynder Mari og bliver med det samme afbrudt. " Godmorgen.. lad mig så høre hvordan din morgen har været.? " Smiler Michela sukkersødt idet hun træder op ved siden af os. " Michela.! Du vover.. lad ham forklare først.! " Udbryder en panisk Mikkel der halvt flyver ind fra siden. " At hendes såkaldte loverboy har knaldet en anden? Åh.. jeg troede at hun allerede vidste det.. men sådan er det jo med Cammie.. du må da have vidst at han ikke ændrer sig.? " Smiler Michela og lige der mærker jeg min verden styrte sammen.

Jeg ved ikke om i selv har prøvet noget lignende.. men jeg kan mærke hvordan alt bare stopper.. jeg synker ligeså stille bare ind i mig selv..
" Hvad.? " For jeg frem med en stemme der svigter mig og kan mærke tårerne stige op i mine øjenkroge. " Sam.. lad ham forklare.. det var.. " Begynder Cayle og træder hen mod mig hvilket bare for mig til at bakke mod udgangen. " Et.. et uheld.? " For jeg grådet frem og mærke en tårer trille ligeså stille ned af min kind. " Vi går nu.. jeg kører dig hjem.. " Udbryder Mari hvis ellers altid kølige facade selv er nedbrudt til at bekymret, sorgfuldt ansigt.

Cameron

Det eneste der går i gennem min stakkels hjerne ligenu er at finde Sam. Fuck.. fuck.. og atter fuck..
" Hvor er hun? " Udbryder jeg idet jeg halvt slider ned af gangen til drengende. " Cameron.. this time.. du har virkelig fucked up.. " Udbryder Cayle uden at møde mit blik. " Jeg.. " Begynder jeg og bliver skåret af. " Du så ikke hendes ansigt.. du forstår ik.. hendes ansigtsudtryk Cameron.. hendes ansigtsudtryk da hun fik det afvide.. " Udbryder Mikkel og kigger op på mig med øjne der er vædet af tårer.. fucking tårer..
" Pls sig at i nåede at forklare.. " Udbryder jeg og tager mig frustreret til hovedet. " Hun nåede herhen før os.. vi nåede ikke.. Mari prøvede men.. men Cameron det her tilgiver hun dig aldrig for.. " Udbryder Mikkel og kigger bekymret på mig da jeg selv mærker min verden styrte sammen for fødderne af mig.

Samantha

" Han.. han.. " Hulker jeg og mærke mine tårer fordoble sig idet Mari's læbe selv begynder at bævre.
" Jeg kan ikke.. " Jamrer Mari og stryger mig over hovedet hvorefter hun bryder ud i gråd. " I må ikke begge græde.. " Udbryder Fio panisk og bryder selv ud i gråd. " Jamen se på hende.. " Hyler Mari og skæver mod mig. " Ik græd.. " Jamrer vi alle i kor på hinanden. Idet vi kom ind af døren brød jeg sammen, hvilket resulterede i at Mari brød sammen og nu også Fio.

" Sam.. den er til dig.. " Begynder Mari stille idet hun kommer ind af døren.
" Jeg vil ik snakke med ham.. " Snøfter jeg og kigger op fra Fio's favn imens jeg bliver fodret med is. " Jeg ved det godt.. men altså jeg har snakket med Mikkel og altså.. " Begynder hun hvilket bare for Fio til at vifte samtalen over. " Mari.. ik nu.. senere.. " Mumler hun mod min hovedbund og forsætter med at stryge mig over håret.

Cameron

249 opkald.. 164 beskeder.. 549 snaps og 10 ganges banken på hendes dør senere er jeg stadig ikke kommet bare nær et svar.
" Hun vil ik snakke med dig.. " Sukker Mari da hun for 10'ende gang kommer ned fra trappen. " Jamen.. " Begynder jeg og mærker Mikkels hånd på min skulder. " Jeg.. jeg ved godt at du ikke gjorde det.. men.. det ændrer ikke på at du har altså.. fuck.. du har virkelig fucket up okay.. " Udbryder Mari og det er tydeligt at hun har haft den længste eftermiddag. " Vil du ikke nok lade mig forklare det til hende.. " Jamrer jeg og kigger bedende op på hende. " Jeg kan ikke.. du.. du forstår slet ikke hvordan det er at se ens bedste ven sådan.. og mest af alt har jeg bare lyst til at lukke dig ind så du kan forklare det.. men hun vil ik snakke med dig.. og jeg bliver altså nød til at respektere det.. " Piber hun og lukker forsigtigt døren i.

What a girl!? ( På dansk )Where stories live. Discover now