T H I R T Y - F O U R

3.1K 53 3
                                    


Samantha

Allerede fra start af er det usportsligt. De andre drenge spiller ikke engang istedet tæver de Cam og de andre.
Da det tilsidst bliver for meget løber jeg over til træneren. " Gør for fanden et eller andet!? " Udbryder jeg irriteret. " Jeg tror godt at.. "
" Du fløjter til pause ligenu! Jeg har en kæreste derude jeg gerne vil have hjem i et stykke! " Hvæser jeg. " Pause til os! " Råber han og fløjter.
Alle drengene kommer haltende ud af banen. " Hvorfor gjorde du ik det noget før?! " Udbryder Mikkel. " Ja der skulle vist en sur lille dame til at få mig til det.. Undskyld drenge jeg troede i kunne klare lidt mere.. " Han kigger beklagende på mig og sender mig derefter et taknemmeligt smil. " Har du nu også magten over vores træner!? Sam overtager verden! " Mikkel flækker af grin. " Sikkert! " Smiler jeg.

" Sæt jer ned og tag noget vand! " Jeg for puffet Cam og Mikkel ned at sidde sammen med resten. En ældre dame begynder at tørre blod af dem og lapper sår af de andre. Jeg gør det nu selv med Cam og Mikkel. " Hvad sker der for deres spil? " Mumler jeg og prøver at stoppe blødningen fra Cam's læbe. " De spiller kun for at tæve.. " Smiler Cam og holder selv kluden mod hans læbe. " Det er i det mindste snart halvleg.. " Griner Mikkel og rejser sig.

" Så skal i ud igen, drenge.. Held og lykke! " Sukker deres træner og giver dem alle et klap på skulderen.
" Pas nu på.. " Sukker jeg og stiller mig på tær for at placerer et forsigtigt kys på Cams læber. " Jaja.. " Griner han og kysser mig let før han tager hjelmen på og går derud med de andre.

" De har brugt alle deres timeouts nu ik? " Mumler jeg og skuer bekymret ned på pitchen.
" Ja.. jeg er meget stolt over dig.. " Griner Mari og kysser mig på hovedet for derefter at råbe et eller andet efter drengende på banen.
" Hvad kan jeg gøre for at stoppe det.? " For jeg halvkvalt frem idet anfører fra det andet hånd langer ud efter Cam i en flyvende tackling.
" Du elsker ham virkelig var.? " Smiler Mari med store øjne og min grimasse. " Svar mig.. " For jeg frem og holder forsat øjnene på Cam som nu ligger i hovedlås med den anden anfører. " Altså.. jeg har virkelig ingen ide.. " Udbryder hun.

" Hvordan er det her ikke unfair!? " Udbryder jeg. " Sam.. kampen er snart ovre.. plus vi fører stort.. " Smiler Cam og tager blidt min hånd.
" Mari tag lige over på det her.. " Mumler jeg og hopper over hegnet ud til banen. Jeg krydser den og går så videre over til det andet hold.
" Heii! I kan nok godt huske mig..? " Jeg smiler flabet til den brunhårede dreng. " Du er så ikke Serena Mikkels bror..? Nok nærmere Cam's nye luder! " Hvæser han. Han har dog også fået en del slag. " Det rager ik mig hvad du kalder mig.. men det rager mig hvordan du spiller!. Du kan sige til din træner at hvis det ikke bliver rettet op, så skal jeg da nok minde ligaen eller hvad end i kalder det her! Om hvordan det er i spiller.. " Hvæser jeg og træneren blegner. Jeg vender om på hælen og går så tilbage. " Forfanden Sam.. " Cam griner og ryster på hovedet.
" Det bliver nok vores mest brugte kommentar!. " Dannie flækker af grin og kommer over og krammer mig stort. " Favorit menneske altså.. " Griner Toby. " Så.. hvad sagde du nu til træneren..? " Griner Mari. " Jeg fortalte ham skam bare lidt om Football reglerne! " Jeg forsætter med at tørre blodet af Cam's ansigt. " Kan du dem? " Mikkel flækker af grin. " Nope! " Smiler jeg. " Stakkels mand.. " Griner Mari med en grimasse. "  Du talte vel også med vores brunhårede ven Liam? " Sukker Mari. " Ja.. jeg tror han har luret jeg ikke er Serena? " Jeg flækker af grin. " Jamen så er jeg vel enebarn igen.. " Jamrer Mikkel.

" Sådan her.. " Smiler Cam og placerer tålmodigt mine fingre anderledes på den amerikanske football.
" De var sådan der? " Griner jeg med løftede øjenbryn. " Jajajaja.. " Smiler han og ryster på hovedet tydeligvis underholdt over det.
" Det gør jo ikke nogen forskel.. " Begynder jeg og modtager et sigende blik fra ham. " Jo det gør så.. " Griner han og smiler stort hvorefter han stiller sig på den anden side af mig. " Mari.. kom og hjælp mig.. " Jamrer jeg opgivende og skæver over til hende. " Glem det.. jeg har det nu utroligt morsomt over det der.. " Griner hun fra tribunepladsen hun har taget og nikker mod os.

" Du da meget god.. " Griner Cam og slynger nettet over skulderen. " Sjovt.. " Griner jeg og ryster på hovedet imens Mari og Mikkel indhenter os. " Det var da ik så dårligt hva? " Griner Mikkel og dasker mig på skulderen hvorefter ham og Cam med deres lange stænger smutter i forvejen hen mod bilen.

" Jeg slog dig.! " Hviner Mikkel og fiser igennem stuen med et hyl.
" Bør jeg fortælle ham at det der er min.? " Spørger jeg grinende og kigger mod tv'et hvor just dance kører. " Han ville ikke tro dig unanset hvad du sagde.. " Griner Toby og ryster opgivende på hovedet. " Jeg vandt.. jeg vandt.. jeg vandt.. " Begynder Mikkel med en sejrdans da han kommer fisende ind gennem døren til stuen igen.  " Mikkel det der er Sam's player.. " Sukker Mari og kigger op på ham med et løftet øjenbryn fra sin telefon. " Arh arh.. " Begynder han og nærmer sig tv'et med store øjne. " Du gjorde det godt ellers.. " Griner jeg og dør halvt af grin da jeg ser videoen af os som står og danser efter den begge helt koncentrerede. " Mit ser altså klart bedst ud.. hvad er det her for noget.. " Sukker Mikkel og lader sig dejse ned på sofaen ved siden af Cam som sidder og snakker med Cayle. " Den er god med dig.. " Griner jeg og ryster lidt på hoveder af ham før jeg selv slår mig ned i sofaen til de andre.

" Vil i have Carbonara ala Mikkel eller Tacos ala Mikkel? " Griner Mikkel ude fra køkkenet af.
" Uh..  " Smiler jeg og udstøder en jamren idet Mari slukker sin telefon hvorfra vi var igang med at skrive med Fio. Damen er på weekendtur med familien.. Vi savner hende da.. " Kan man få noget der ikke er ala Mikkel? " Begynder Mari hvilket får Mikkel til at udstøde et fornærmet hvin. " Tsk.. jeg laver fantastisk mad.. " Begynder han hvilket får os alle til udstøde fortvivlede lyde. " Mad ala Cam måske? " Smiler jeg og dasker til Cam som sidder nede i den anden ende af sofaen med Cayle. " Hvis jeg husker rigtigt.. " Begynder han med morskaben strålende ud af hans smukke øjne. " Din mad er god.. " Indrømmer jeg hvilket får ham til at smile stort. " Hvad kunne i tænke jer? " Griner han. " At lave ligeså stor en overscoring som dig men altså.. " Begynder Toby hvilket får os alle til at bryde ud i grin. " Hey hvad med mig? " Begynder Mikkel fornærmet. " Ew i 2.. " Udbryder Cayle skræmt hvilket får os alle til at flække af grin.

" Tilfreds? " Smiler Cam og placerer et kys på mit hovedet. " Meget.. " Smiler jeg og kører mere af hans fantastiske mad ned.
——
Kapitel 34!🏈

What a girl!? ( På dansk )Where stories live. Discover now