T H I R T Y - T H R E E

3.1K 49 5
                                    



Samantha

" Hvordan skulle jeg vide det!? " Griner jeg.
Mikkel prøver at tænde deres grill.. spoileralert.! Det går utrolig dårligt.. " Jamen er der ingen der ved hvordan man tænder den her? " Udbryder Mikkel halvt fortabt. " En ting var hvis du havde en Weber.. men det der..? " Griner Cam bag mig. " Hvordan havde du tænkt dig at vi skulle grille, når du ik kan tænde grillen..? " Griner Mari skeptisk. " Cam plejer sgu da at kunne alt sådan noget.. " Griner Mikkel og klør sig i nakken. " Okay der er forskel på en Weber og en eller anden mystisk betonklods.. " Griner Cam og ryster på hovedet over sin vens grimasse.

Vi endte med at køre ned og købe pizzaer..
Som de sociale mennesker vi nu er sidder vi alle med vores telefoner.
Jeg sidder imellem Cam's ben med Mari på min ene side og Mikkel på den anden. " Saaaaaam..? " Griner Mari og nikker mod toilettet.
" Coming.. " Smiler jeg og slæber migselv med hende ud på toilettet.

De andre er for længst gået ud i haven, men Mari skulle lige tisse og jeg skulle jo med.
Jeg åbner Terasse døren og går ud i haven med Mari i hælene. " Jeg siger dig! De er ude på at forskrække os eller noget.. " Udbryder Mari og jeg flækker af grin over hendes ansigtsudtryk. " Cam..? Mikkel..? " Smiler jeg og kigger rundt.  " Jamen altså! Jeg kan godt sige dig! Lige pludselig springer de frem!" Mari plaprer videre og jeg kan ikke lade være med at grine. Vi går om på terrassen og idet vi krydser den mærker jeg vandet vælte ned over mig. Mari hviner forskrækket bag mig. " Hvad fanden..? " Forvirret vender jeg mig mod hende. Hun er ligeså våd som mig. " Hvad i!? " Sprutter hun rasende.

Jeg vrider mit hår og kigger mig stadig lidt forvirret rundt.
" Idioter! I er så for meget!" Udbryder Mari. Jeg kigger op bliver mødt af synet af drengende som er fuldkommen færdige af grin.
" Tak for komplimenterne, Mari! " Tobias flækker af grin. " Du er så død!. " Mari sender ham det vildeste dræberblik. Hendes make-up er helt ødelagt og overalt er hun helt gennemblødt. Jeg flækker af grin af synet. " Er du klar over hvor dum du ser ud!? " Jeg griner endnu mere.
" Ja du ser ikke meget bedre ud! " Mari smiler lidt og ryster på hovedet. " Vent hvad..? Sam er din eneste kommentar til det her ' Er du klar over hvor dum du ser ud ' " Daniel begynder at grine helt vildt. " Ja.. jeg kan vel ik gøre så meget? " Jeg sætter mig roligt på terrassen i solen.

" Her! " Smiler Cam og rækker mig et håndklæde, da han kommer løbende ud på terassen. " Nurgh tak! " Smiler jeg.
I det jeg skal til at kysse Cam kan jeg mærke vanstrålen komme mod os. Jeg trækkker mig hurtigt langt væk og begynder at filme med min pænt våde telefon. Mari står og spuler Cam, Mikkel, Cayle, Toby og Daniel med vandslagen og jeg kan ikke lade være med at grine. " Neii Mari!! " Hviner Mikkel. Jeg er seriøst ved at dø af grin.

Mari står triumferende med et smil imens de står fuldkomment gennemblødte på terassen.
" Din onde.. " Udbryder Cam og kigger bebrejdende på mig med et smil. " Det er ikke mig der lige spulede dig med vandslagen!. " For jeg fremstammet mellem mit grineflip. " Du ved udmærket hvad jeg mener! " Han griner og sætter sig ved siden af mig. " Niks! " Smiler jeg og rejser mig op.

Jeg går over til Mari som står og skruer på vandslangen.
" Hvad laver du.? Kan du ikke slukke den..? " Griner jeg. " Jeg skal bare lige.. have hævn på Tom og Matthew som de sidste..! " Mumler hun koncentreret. Hun tager vandslangen op og vender sig mod mig, hvilket resulterer til at jeg bliver endnu mere våd. " Mari!!! " Hviner jeg og springer til siden. " Aj undskyld! " Udbryder hun og begynder at grine.

Efter 1 times vandkamp er Mari og jeg gået op for at skifte. Mari bor lige i nærheden så vi var nede hos hende og hente tøj til os.
" Dit arbejde med min make-up er desværre spildt! " Jeg kigger medfølende på Mari imens hun fjerner resterne af min udtværede Make-up.
Jeg har lånt et par kaki bukser, hvid top og en hvid stor sweater. Tænk at Mari havde tøj i andet end sort..? " Mikkel! Har din mor en føntørrer!? " Råber Mari. " Ja.. det tror jeg..? " Han komme grinene gående ind og begynder at rode i skufferne. Cam kommer gående ind og kysser mig i panden. " Jamen også hej til dig..? " Jeg griner lidt og bliver siddende på skamlen foran spejlet. " Her! " Mikkel rækker Mari en lilla føntørrer. " Cam du må lige føntørre Sam's hår.. " Mari står koncentreret og reder hendes hår. " Sure..  " Han griner og begynder at fentørre det. Da mit hår næsten er tørt begynder han at lege med det. Jeg har pludselig hår overalt.. " Cam.. " Griner jeg. " Du har så blødt hår.. " Han smiler stort og slukker føntørreren. Så lægger han armene om mig med et kæmpe smil og kysser mig på hovedet.

What a girl!? ( På dansk )Where stories live. Discover now