T H I R T Y - T W O

3.2K 61 8
                                    


Samantha

" Elsker jer.. " Griner jeg til min familie idet jeg smutter ud af døren.
" Samantha.. vi kommer for sent.. " Griner Cameron og kaster et blik mod mig idet jeg halvt kaster mig ind på forsædet.
" Hvad sker der for hele navnet.. " Griner jeg og hilser på drengene omme bagi. " Samantha..? " Griner Cam med et løftet øjenbryn og starter bilen. " Hvad.? " Smiler jeg og lader ham placerer sin hånd på mit bare lår. " Du er ikke seriøs, vel? " Griner han og hentyder til den cropped top der ikke dækker det store. " Mikkel sig noget til ham.. " Jamrer jeg grinende og ryster på hovedet. " Hey.. jeg kan ikke gøre noget ved at din kæreste ønsker at have dig for sig selv.. " Griner Mikkel med armene i vejret. " Okay så solen skinner.. jeg er undskyldt.. " Smiler jeg med et skuldertræk hvilket får Cam til at grine rystende på hovedet.

" Er man lidt mut.? " Griner jeg og lægger smilende armene om Cameron bagfra.
" Måske.. " Smiler han og vender sit kønne ansigt halvt om mod mig. " Må jeg høre hvorfor.? " Smiler jeg og lader mit hoved hvile på hans skulder, hvorefter jeg placerer et blødt kys på hans kind. " Du har slet ikke lagt mærke til alle skolens drenges gloen på din krop? " Spørger han ligeud og løfter det ene øjenbryn. " Generer det dig.? " Driller jeg og begraver mit hoved mod hans hals, stadigvæk med armene om ham bagfra. " I den grad.. " For jeg tilbage hvilket får mig til at smile stort.

" Din loverboy ryger snart i totterne på nogen.. " Griner Mari idet hun begynder at rette på sin læbestift, i spejlet på skolens toilet.
" Okay så jeg kan ikke gøre for det.. jeg har da normalt noget i denne stil på.. " Griner jeg og nikker mod spejlet, hvor mit spejlbillede står i et par sorte ripped shorts, en croppedtop, en ripped, lys, ret så oversized cowboy jakke som er åben samt en mørkeblå kasket. " Drenge er drenge.. og du har fuldkommen ret.. alligevel er det utroligt kært at han er så overbeskyttende.. " Griner Mari og ryster på hovedet.

" Altså hvad laver i derude.? " Udbryder Mikkel jamrende, idet vi efter vores toiletbesøg træder ud derfra.
" Jeg sværger det forbliver et mysterium.. " Griner Cayle med store øjne. " Det er sådan.. man når at snakke hele verdenssituationen igennem.. " Griner jeg forklarende og skæver til Cam der sender en forbigårende dreng, der tydeligvis havde øjnene det forkerte sted, et advarende blik. " Smil så.. " Smiler jeg og stiller mig på tæer for at placerer et blødt kys på hans næsetip.

" Heya Sam.. " Griner Daniel idet jeg sammen med Mikkel dumper ned ved siden af Cam på football drengenes bord.
" Heya dannie.. " Hilser jeg grinende. " Hva.. utroligt din kæreste der ikke har flået hovedet af en dreng endnu.. du må være stolt.. " Griner han med et drillende blik mod Cam. " Meget.... " Griner jeg og fletter mine fingre ind i Cam's, som han har placeret oven på bordet, hvilket får ham til at skæve overrasket mellem vores sammenflettede fingre og mig. " Mit ynglingsmenneske.. jer andre.. " Griner Mari idet hun slutter sig til bordet med en salat og placerer et kys på toppen af min kasket. " Ma soulmate.. " Hilser jeg grinende og stryger blidt min ene finger hen langs siden af Cam's finger, hvilket får hans før morderiske blik mod alle drenge til at ændre sig til en afslappet smil.

Drengende ligger henslængt på min seng med deres telefoner, imens Mari er i fuld gang med at sætte mit hår.
" Hvorfor tager det så lang tid!. " Udbryder jeg og kigger opgivende hen på Toby som sidder og griner. " Fordi!. Det skal være helt perfekt! " Mumler Mari koncentreret med en hårnål mellem tænderne. " Come on..! " Jamrer jeg opgivende og krydser armene i protest. " Godt jeg ikke skal sminkes og have sat hår! " Mikkel flækker af grin. " Mm.. næste gang donerer jeg dig som hendes model.. " Mumler jeg og bryder ud i grin over den grimasse han sender mig. " Jeg vil da ikke have det der som model.. " Griner Mari og peger skeptisk på Mikkel med den hårnål hun skal til at tilslutte de utallige andre i mit hår.

What a girl!? ( På dansk )Where stories live. Discover now