12. fejezet

4.4K 123 3
                                    

NICK

6.nap 15:47 Bécs

Mire odaérek az autóhoz már teljesen átáztam. Olyan nehezek a ruháim, mintha 100 kilót cipelnék magamon. De jelenleg semmi nem érdekel, csak az, hogy végre odaérjek. Ava unottan ül az anyósülésen, mintha meg se mozdult volna azóta, hogy itt hagytam. Feltépem az ajtót, és behuppanok mellé. Ahogy rám néz, szúrós tekintetével mintha minden bátorságom elszállt volna. Ezzel a pillanat tova is röppent, már nem érzem annyira jó ötletnek, hogy mindent elmondjak neki. Biztos jó lesz ez így? Meg fog nekem bocsátani valaha?

- Te meg hol voltál? - mordul fel. - És mi ez a női parfüm? - szimatol bele a levegőbe.

Én nem tudom hogyan érezhette meg. Azt gondolná az ember, hogy az eső lemossa magáról a szagot, de ezek szerint tévedtem. Vagy csak pontosan tudja, hogy mit csináltam, és ezzel akar próbára tenni.

- Nem tudom miről beszélsz - hárítok.

- Te nővel voltál? - kapja a szája elé a kezét.

- Nem, dehogy... Vagyis hát nem történt semmi - hajtom le a fejem szégyenkezve.

Tudom, hogy nem fest rám jó fényt, hogy egyáltalán belementem ebbe az egészbe.

- Jézusom. Tudok még ennél is mélyebbre süllyedni - mondja inkább magának, mint nekem.

- Ava kérlek! Esküszöm, hogy nem történt semmi - ragadom meg a kezét, de ő kihúzza szorításomból.

- Nem vagyok senkid, hogy magyarázkodnod kelljen - sziszegi.

- De igen! Meg akarom magyarázni. Nem kell, de én szeretném! Csak rád tudtam gondolni, nem tudtam megtenni. Ava, csak te létezel nekem! - hajolok közelebb hozzá.

- Jézusom, de romantikus! - nevet fel gúnyosan.

- Ava! Azt hiszem érzek irántad valamit - mondom ki végül.

- Nick, nekem ez nem elég. Nem tudok megbízni benned. Én így nem megyek bele egy kapcsolatba. Ezt meg kell értened - néz rám szigorúan.

- Én megértem. Nem is mondom, hogy vágjunk bele most rögtön. De engedd, hogy bizonyítsak - könyörgök.

- Nincs értelme - rázza a fejét.

- Ne legyél ennyire negatív! - csattanok fel. - Jogod van nemet mondani, de legalább egy esélyt adhatnál nekem. Attól még nem fog megállni a világ.

- Rendben - sóhajt fel.

Végül is csak elértem a célomat. Most már csak nagyon okosan kell cselekednem. Már tudom is mit fogok csinálni. Ava imádni fogja. Esélye se lesz nemet mondani! El fogom bűvölni. Ki fogom csábítani a bugyijából. Tudom, hogy a szexnek nem tud ellenállni. Ha mással nem, akkor azzal fogom elvarázsolni.

AVA

6.nap 19:54 Budapest, The Ritz-Carlton Hotel

Ismét egy lenyűgöző hotel. Már kezdem megszokni, ami azért az én esetemben elég furcsa. De ez az ország mégis más. Talán ez tetszik nekem a legjobban. Az utcák olyan régies stílusúak, és ez a hotel is, egyszerűen gyönyörű.

Nick most két szobát kér nekünk, ami miatt egyáltalán nem vagyok szomorú. Végre megértette, hogy engem örökre elfelejthet. Főleg azután, hogy rögtön egy másik nő után ment. Szinte mellőlem futott hozzá. Ez undorító, és nyilvánvalóan fáj is. Próbálom nem mutatni, de ez már nem igazán megy. Szívem szerint megfojtanám őt is és azt a csajt is. Már akkor haragudtam rá, amikor megmondta, hogy csak egy egyéjszakás kaland voltam számára, de ezek után szinte gyűlölöm. Nem gyűlölöm teljesen, mert az már nagyon közel áll a szerelemhez, én viszont nagyon távol állok tőle. Legszívesebben egyedül folytatnám az utat, csak sajnos az lehetetlen. Az ide felé vezető úton se szóltunk egymáshoz. Egy szó nélkül tettük meg a több órás utat, és teljesen jó volt így. Most is csendben megyünk fel a szobáinkhoz. Már alig várom, hogy lepihenhessek a puha ágyba. Remélem jár kád a szobához, mert most vennék egy jó, forró fürdőt. El is tervezem a jó kis, semmittevős estémet, amikor Nick mégis hozzám szól.

Édes balszerencse ✅Where stories live. Discover now