Глава 10

4.1K 132 5
                                    

Сутринта закъснях за работа затова прекарах обедната си почивка работейки в офиса. В 14 часа получих обаждане от офиса на Оливър-секретарката му ме оведоми,че той иска да отида. Сега стоя и чакам срещата му от по-рано да приключи.

-Господин Мейсън ще ви приеме.-уведоми ме секретарката му,тръгнах към вратата на офиса му и докато вървях по малкия коридор бях почти пометена от една блондинка,която изглеждаше много ядосана. Когато мина покрай мен ме блъсна леко,но това беше достатъчно за да загубя равновесие,опрях се на стената за да не падна.

-Гледай къде ходиш!-извика ми блондинката и продължи към асансьора,Оливър ме чакаше пред вратата на офиса си.

-Съжалявам за това.-хвана ме през кръста и ме целуна по челото.

-Няма проблем. За какво ме повика?

-Исках да те видя.

-Защо?

-Защото тази сутрин създаде проблем,който трябва да бъде решен.-гогато чух това потреперих,обикновенно внимавах и не допусках грешки.

-Какъв проблем?-забих поглед в пода,а той ме придърпа да седна в скута му.

-Този.-каза като ме притисна по-силно към себе си,при което усетих твърдата издутина в панталона му.-Е,какво решение мислиш да предложиш?

-Няма да го правим докато сме на работа.-отсякох.

-Аз съм шефът,малката,аз решавам.

-Не,не искам.

-Сигурна ли си?-постави ръка на бедрото ми и бавно започна да я движи към бикините ми. Когато стигна до тях,пъхна ръка под ръба и погали женствеността ми.-Защото тялото ти казва друго.

В отговор аз просто истенах гогато вкара два пръста в мен. Облегнах се на гърдите му,а той ме целуна силно и продължи да движи пръстоте си. Когато бях на ръба на оргазма Оливър извади пръстите си от мен и ме постави върху бюрото. Отмести бикините ми на стани,а аз нервно погледнах към вратата.

-Заключена е.-увери ме и навлезе в мен с един мощен тласък,той отново ме целуна заглушавайки стенанията ми.

⬛⬛⬛

След малката ни лудурия в офиса на Оливър се върнах към работата си. Докато влизах в асансьора той ми писа,че ме чака пред входа. Както всеки ден се прибрахме,приготвихме си вечеря и вечеряхме,но този път пред телевизора,качихме се в стаята си и се любихме докато и двамата не останахме без сили. Докато лежах положила глава върху гърдите му в ума ми започна да се върти една много неприятна мисъл "влюбих се в този мъж,влюбих се за толкова кратко време и когато всичко прилючи аз ще бъда разбита на хиляди парченца".

The contractTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang