Глава 17

2.9K 122 5
                                    

Петък-денят,в който моите родители и родителите на Оливър щяха да дойдат на вечеря. Казахме им,че искаме да се съберем всички и да запознаем родителите си,но бях предупредила нашите нищо да не споменават за детето.

Днес с Оливър си тръгнахме по-рано защото трябваше да приготвим всичко за вечерята,решихме да бъде тук в нашия дом и двамата заедно да приготвим всичко. Обичах да готвим заедно,винаги беше много забавно. След като приключихме с приготвянято на вечерята си взехме душ заедно и се облякохме,точно на време за да посрещнем гостите си,без да ги караме да чакат.

Вечерята вървеше чудесно и родителите ни се разбираха много добре. Когато решихме,че моментът е настъпил с Оливър се изправихме,а всички погледи се насочиха към нас.

-Истинската причина да ви съберем тук тази вечер, всъщност не е само за да ви запознаем.-започна Оливър,погледна ме,а аз само кимнах давайки му знак да продължи. Бях толкова нервна,че не знам дали мога да кажа и думичка-Има две много важни новини,които трябва дави съобщим.-направи кратка пауза,като леко стисна ръката ми,която не бе пуснал през цялата вечер-Предложих брак на Скай и тя каза "да". И втората новина е,че ще ставаме родители,а вие баба и дядо.-за момент настана тишина и всеки местеше поглед между всеки,сякаш безмълвно се питаха "вие знаехте ли за нещо от това",а след това всички се засмяха,започнаха да ни поздравяват и прегръщат.

Родителите ни започнаха да ни задават въпроси за сватбата, за това кога и къде ще бъде,кого ще поканим. С Оливър тези дни говорихме за това и бяхме единодушни,че искаме малка сватба само с най-близките и да бъде колкото се може по-скоро.

В края на вечерта родителите ни си тръгнаха много щастливи и развалнувани. Преди да си тръгнат мама и госпожа Мейсън настояха да ми помогнат с почистването,докато Оливър,татко и господин Мейсън разговаряха на верандата.

Когато си легнахме Оливър настоя да ми направи масаж на краката.

-И това ли прочете в интернет?

-Да.

-Твърде рано е за нещата,които четеш.-засмех се-Но с това можеш да продължиш.-размърдах пръстите на краката си,а той започна са ме гъделичка.

The contractWhere stories live. Discover now