Глава 14

3.4K 122 1
                                    

Едва ли това е предложението,за което момичетата си мечтаят,но за мен е най-романтичното и перфектно предложение.

Завъртя ни и ме положи да легна на леглото и започна да сваля дрехите ми,както и свойте,не спираше да посталя малки целувки по лицето и тялото ми,и страстно целуваше устните ми. Липсваше ми това да бъде до мен през тези две нощи,да ме целуне по челото малко преди да заспя и да ми пожелае лека нощ. Но ми липсваха и останалите неща,който правехме преди да заспим и начина,по който ме будеше някои сутрини.

⬛⬛⬛

Когато се събудих се чувствах много отпочинала и изобщо не ми се ставаше от леглото,но когато погледнах часовника видях,че закъснявам. Изтичах в банята взех бърз душ,облякох се и се върнах в стаята за да оправя косата си. Когато погледнах към леглото видях все още спящия Оливър,толкова ми се искаше да се върна в леглото при него. Отново се обърнах към огледалото.

-Защо си станала? И защо си облечена така сякаш ще ходиш на работа?-погледнах го в огледалото,той се изправи до седнало положение и сънено потърка очи.

-Защото отивам на работа. Ти няма ли да ходиш?

-Ако ти останеш,няма да ходя.

-Е,жалко днес ще трябва да поработиш.-изправих се и нахлузих обувките които оставих до столчето пред огледалото-Тръгвам,защото закъснявам.-наведох се и го целунах по бузата,тъкмо щех да се изправя,когато той ме дръпна да седна на леглото и ме целуна страстно,а аз изобщо не се възпротивих и му отвърнах.

-Как ще стигнеш до работата си,като няма аз да те закарам?

-Ами...може ли да взема една от твойте коли?

-Ами...зави си какво можеш да ми предложиш в замяна.

-Ще си помисля за това докато работя.-усмихнах се широко.

-Добре,вземи която искаш. Знаеш къде са ключовете.

-Добре.

-Не си закусвала нали?-попита най-неочаквано и повдигна вежда.

-Не,но ще си взема ябълка от кухнята преди да изляза.

-Трябва да се грижиш за себе си и за нашето мъниче.-постави ръка на корема ми.

-Занам,просто закъснявам.-изправих се-Тръгвам. Обичам те.-излязох от стаята и слязох по стълбите насочвайки се  към вратата в кухнята,която водеше към гаража. Преди това спрях за да си взема ябълка и ключове от кутията за ключове закачена на стената до вратата.

The contractWhere stories live. Discover now