Tanıtım

487 41 5
                                    

Medya: Zehra...

🖤

Zehra...Genç bir kızken yaşadığı aşk acısıyla başlayacağız hikayeye. Sonra ilk hayal kırıklığını okuyacağız...Ardında gerçek aşkı ve gerçek acıyı yaşamasını. En son hayattan vazgeçmişken bir şekilde hayata tutunmayı başarmasını.

Ve anne oluşunu okuyacağız. En önemlisi de ne olursa olsun hayallerini gerçekleştirmesini...

**

17 yaşında, sessiz, masum ve aşık bir genç kızdı Zehra. Aşık olduğu çocuk okulun en popüler en yakışıklı çocuğuydu. Ateş...Adı gibi yakardı kızın kalbini. Ama farketmezdi Ateş onu.

Sonra bir gün farketti. Ya da Zehra öyle zannetti. Çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadım derken hayat başka bir kapı açtı Zehra'ya. Ona tutundu. Gerçek mutluluğu buldum dedi. Ama...

Üst üste ne kadar şeye katlanabilir bir insan? O da dayanamadı. Uzun süre kendine gelemedi. Ailesi evlenirse, bir aile kurarsa hayata tutunacağını düşündü kızlarının. Kendi ailesini kurmak onu iyileştirebilirdi. Zehra yeterince ailesini üzdüğünü düşünerek kabul etti. Ve evlendi...Anne oldu. Peki mutlu muydu??

Ve bir gün...Üniversite hayallerinden vazgeçip evlenen, her günü birbirinin aynısı olan Zehra, çok sevdiği, ablam dediği komşusu Selma ve en yakın arkadaşları Havva ve Kübra'nın desteğiyle hayallerini yeniden şekillendirdi. İki dostu ve Selma ablası sayesinde artık tekrar hayaller kurmuştu ve onları gerçekleştirmek için çabalayacaktı. Ve yaptı da...Peki başardı mı? Hep birlikte göreceğiz...

Zehra'nın hikayesi gerçekle hayallerin ortasında sıkışmış bir hayat. Kendinizden biz şeyler bulacağınız bir hikaye...'Evet bu aynı ben' diyeceğiniz bir sahne görebilirsiniz belki.

Zehra ile tanışmaya hazırsanız kütüphanenizde ona da bir yer ayırın.:))

Yalnız Çiçek Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin