Prvi put

28.5K 1K 56
                                    

Nikad ranije nisam bio u javnosti sa suprugom naravno jer nisam bio oženjen, stoga nisam ni razmišljao koliko žene koje sam jebao, mogu da sretnem. Jednostavno jebao sam žene koje se kreću u istim krugovima kao i ja, volim i profesionalne kurve ali samo kad želim da se ispraznim na brzinu. Zato sve žene čine ovo komplikovanim. Iskreno ne znam zašto jer to je bilo pre Line ali nagađam da to ima veze sa odnosom koji se razvija među nama. Kakav brak želim?

Znam da mi žena mora biti verna i to je kraj. Kakav brak želim da imam, pa . . . recimo da sa tim nisam načisto. Zašto? Zbog faktora zvanog ljubomora.

- Starkovi, svaka čast – u susret nam ide Ričard Miler, sarađujemo.

- Hvala Ričarde.

- A ovo je pretpostavljam gospođa Stark – nakezio se Lini.

- Lina – prihvatila je njegovu ruku.

- Srce izgledaš kao milion dolara – uputio joj je kompliment na koji je ona reagovala u skladu sa jebenim bontonom ali ja sam čuo samo ono "srce". Nikad mi ranije nije smetalo što se ženama obraća sa srce, dušo, ljubavi, medena. . . danas mi smeta.

- Magnuse, svaka čast – prekida nas Hamond i posvetim se drugim ljudima. Biće ovo dugo veče.

. . .

- Nije novac u pitanju, jednostavno to naselje je deo tradicije, zato se niko ne usuđuje da tu gradi – kaže mi Lopez.

- Ne grade tamo zato što je skupo preseliti sve ljude, grad obavezuje preseljenje bez oštećenja a finansirati obnovu tradicije to je već škakljivo – kažem ozbiljno.

- Priča se da imaš u planu takav poduhvat – prekida nas Šarlot Grej. Još jedna bivša. Šarlot je prava kučka, uzima ono što želi i ne izvinjava se, zato me je i privukla pre dve godine ali nažalost shvatio sam da je na kraju ipak samo kučka što mi nije smetalo da je kresnem još jednom.

- To je poverljiva informacija – kažem suvo. Nju interesuje samo dobra priča, ništa više, o da i dobar jebač sa dubokim džepom. Poštujem njen stav a što se tiče ostalog oprao sam ruke.

- Onda da zakažem privatan intervju – bezobrazno mi se nabacivala ispred moje žene koja je radila ono što rade sve dobre žene mafijaša, pravi se da ne čuje. Prvi put, ovo mi smeta. Izgleda da je večeras prednjači prvi put.

- Ne dajem privatne intervjue – upozorim je pogledom da skrati jezik.

- A Vi gospođo Stark? – okrenula se ka Lini.

- Obaćali ste mi intervju – nasmešila se. Šta? Kad?

- Izvinite, da li se poznajemo? – Linet je pita kulturno.

- Upoznali smo se danas na otvaranju klinike, ja sam Šarlot Grej – Šarlot kaže važno, ipak je ona neko u svetu novinarstva.

- Izvinite ali bilo je puno novinara i nisam svima upamtila imena, a što se tiče intervjua kontaktirajte našeg predstavnika za medije i dobićete sve potrebne informacije.

Suzdržim se da se ne nasmejem na ovo.

- Čula sam da ste angažovani na polju istraživanja raka dojki kod žena – Lopezova supruga pita Linu.

- Trudim se, to nije moja oblast i nemam stručnog iskustva ali moja porodica se trudi da pomogne bar novčano.

- Zbog Vaše majke?

- Tako je, ona je umrla od raka dojke.

- Moje saučešće.

- Hvala.

PrisiljenaWhere stories live. Discover now