53

11.9K 1.1K 609
                                    

Her şeyden önce bu bölümü okuduktan sonra yapmanızı istediğimiz bir şey var. Art-Media Taekook'umuzun başka bir evrendeki ilişkisini konu alan minnoş bir texting yazıyoruz. sunsetvincent aşkitomun profilinde bu kez ve seveceğinizi düşünüyorum. Ona bir şans verin!

ondan da bir mesajınız var bırakayım,

Herkese merhaba, ben bu hikayenin Taehyung'u oluyorum.

Açıklamalar, kapak, bölüm düzenlemesi, aklınıza ne gelirse işte her şeyi Sevgi'ye bıraktım ben. Ama bazen benim de dahil olmam gerekiyor sanırım, evet başlıyorum.

Bu ficte baskın taraf Taehyung, bunda hemfikiriz. Jeongguk'un bebekliğine aşığız, bu da doğru. Fakat yorumlarda görüyorum, "bu be biçim uke" "sen semesin kendine gel" "alta mı geçmek istedin" tarzı şeyler çok dolanıyor. Birbirini seven iki insan varsa ortada, bu önemli mi? Öyle ki bazılarını görüyorum, Jeongguk üstteyse hayatta okumam bu çok garip diyorlar. Pardon ama o da erkek? Jeongguk gibi bağıracağım şimdi, onun da penisi var?!

Bilmiyorum, böyle şeyler cidden rahatsız ediyor beni. İlişkilerde, elbette, bir tarafın KARAKTER olarak diğerine nazaran daha baskın olması olağan bir durum. Ama konu seks hayatına gelince bunlar sadece bağnaz cümleler gibi geliyor bana.

Bizim hikayemiz için de geçerli bu, ikisinin de kendi ihtiyaçları ve beklentileri var, ileride de göreceksiniz. Bir insan patatesi hayatı boyunca sadece kızartma ya da haşlama yemez ki, bir düşünün. Hiçbir zaman ne biri tam anlamıyka uke ne de seme. Zaten bu iki kelime öyle rahatsız ediyor ki beni, ah. YANİ DEMEM O Kİ lütfen yorumlarda bu konu hakkında biraz daha dikkatli olun, rica ediyorum. Sadece keyif alın, ikisi arasındaki aşkı hissedin. Biz öyle yapıyoruz çünkü. Bu hepimizin hikayesi, kirlenmesin. Sizi seviyorum, desteğiniziz için teşekkürler.

Şimdiiii

Bu bölüm için kullandığım "farklı" sıfatıyla ifade etmek istediğim şeyi şununla anlarsınız umarım:

Bu bölüm için kullandığım "farklı" sıfatıyla ifade etmek istediğim şeyi şununla anlarsınız umarım:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

#nodaddykink, şimdilik 😊
yazım hataları için üzgün değilim bu kez napıyım 😡

••
Arabadan iner inmez kendini daire kapısında bulmuştu. Merdivenleri ne ara çıktığını, hatta ne ara bardan ayrıldığını bile anlamamıştı. Bu, bu çok zordu. Zili çalmaya devam ettiği an bir elini kaldırıp kapı kenarına yaslandı ve derin nefeslerle yere bakmaya başladı. Tanrı şahitti, kendini daha önce hiç bu kadar aciz hissetmemişti.

Çok geçmeden açılan kapı ile bakışlarını anında yerden kaldırdı. Jeongguk tüm güzelliği ile karşısındaydı işte. Beklemeden içeriye girip kapıyı sertçe kapattı ve sevgilisinin eline yapışıp onu çekiştirmeye başladı.

ART-MEDIAWhere stories live. Discover now