nine🌺

542 89 7
                                    

Скъпи Юнги,

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Скъпи Юнги,

съжалявам, че те лъжа! Съжалявам наистина много!

Аз желая да ти се разкрия, искам да знаеш, че аз не съм това, на което се правя. Но ме е страх. Знам, че ще започнеш да ме мразиш, ако разбереш, че аз допреди две години бях момиче.

Видях изражението ти, Юнги, когато разбра за хормоните. Чух думите, които изрече. Затова те излъгах, че са за моя братовчед.

Дори не очаквах различна реакция. Знаех как си въпитаван, знаех начина ти на мислене и как възприемаш различните сексуалности.

Може би това е една от причините защо все още не съм си признал, че си падам по теб. Да, Юнги хьонг, аз си падам по теб. Обичам те по онзи начин, колкото и да отказвам да го призная пред самия себе си.

Защо пред себе си? Защото ако го направя, ще се дистанцирам от теб автоматично, заради това, което изпитвам. А това определено е последното нещо, което искам и от което имам нужда сега.

Хьонг, всеки ден се чувствам все по-зле и по-зле. Не знам дали ще мога да продължа напред. Всяка вечер се будя от кошмари, в които виждам тях. Гласовете, които всеки път съсипват дори малкото щастливи моменти, които преживявам. Уморен съм, Юнги, от това ежедневие.

Не ме е срам от факта, че съм трансексуален. По-скоро се страхувам от това. Макар че всички се правят на възприемащи случващото се в 21 век, аз много добре знам, че това е просто игра, хьонг. Самата ми майка, Юнги, ме ненавижда.

Ненавижда ме, защото съм себе си. Защото тогава не ме беше страх да покажа на нея какво чувствам и как се възприемам. Но хьонг, вече си плаша толкова много. Страхувам се да призная начина, по който се чувствам. Започвам да изпитвам вина, изричайки думите " Тъжен съм " или " Помогни ми "

Единствено татко и терапевтката ми ме подкрепят. Чувствам се сам, толкова сам.

Понякога просто ми се искам майка ми никога да не ме е раждала, Юнги, така или иначе за нея съм една грешка.

Хьонг, ами ако ти се разкрия? Ще ме намразиш, нали?

Какво изобщо питам!? Толкова съм тъп.. Тъп, Джимин, тъп, тъп!!!

Хьонг, благодаря ти, че си ми приятел, въпреки че те лъжа. Благодаря ти, че ме караш да се усмихвам, макар тази усмивка да е фалшива. Обичам те, Юнги.

𝐭𝐢𝐩𝐬Where stories live. Discover now