eleven🌺

497 76 8
                                    

Юнги,

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Юнги,

Блягодаря ти.

Благодаря ти, защото си моят единствен приятел. Макар да не знаеш кой съм реално, ти си до мен. Ти ми помагаш, правиш ме щастлив, плачеш с мен, смееш се заедно с мен.

Показа ми, че мога да ти имам довери.

Но въпреки това... Мен ме е страх да се разкрия пред теб, хьонг. Страх ме е, че ще се отвратиш от мен и ще изпиташ нужда да се отдалечиш от мен. Но аз те разбирам, Юнги.

За много хора това, което правя е гнусно и греховно. Но не ми пука какво мислят другите.

За сметка на това твоето мнение е важно за мен. И аз определено не желая да те загубя, хьонг. Затова ще крия себе си пред теб. Ще продължа да те лъжа. И макар да мразя лъжите, това е едниственият начин.

Хьонг, уморен съм.
Уморен от това да се крия пред теб. Желая да ти споделя. Да ти разкажа за болката, която изпитвам, за гласа в главата ми, за белезите по тялото ми, за думите на майка ми. Искам да мога да изразя чувствата си пред теб без да изпитвам страх, че ще те отвратя.

Юнги, знаеш ли, че аз си падам по теб?

Харесвам те наистина много, хьонг. Но ти си хетеросексуален и аз не мога да направя нищо по въпроса.

Оценявам факта, че изобщо си ми приятел.

Макар да съм си мечтал да бъдем нещо повече от това.

Макар да съм си мечтал да бъдем нещо повече от това

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


𝐭𝐢𝐩𝐬Where stories live. Discover now