•1

4.3K 147 28
                                    

2 HAFTA ÖNCESİ

Taehyung telaşla kapıyı çaldı. Jisoo alacaklı gibi çalınan kapıyla ayağa fırladı ve sesini kontrol altında tutarak "Girin." dedi.

Taehyung içeri girince telaşlı hali Jisoo'yu endişelendirdi. Çünkü Taehyung her zaman sakin ve ürkünç görünürdü. Asla telaşlı olmazdı.

JS-Ne oluyor Taehyung?

TH-Jisoo Hanım, diğer gardiyanlardan bir haber aldım. Bazı evlerde isyan çıkmış. Bizim binaya doğru geliyorlarmış. Güvenlikleri binaya yerleştirdim ama yinede yeterli olabileceğini sanmıyorum. Bir de sanırım Rose'u esir almışlar.

Jisoo başıyla onayladı ve telefonunu eline aldı.

TH-Hiç uğraşma. Çünkü sinyalleri kesmişler.

JS-Ne! Bunu nasıl yapmışlar!

TH-İnan ki bilmiyorum. Tek bildiğim şey seni almaya geliyorlar. Bu yüzden seni saklamalıyız. Akıllarınca darbe yapacaklar.

JS-Tae toplantı odasına geçsin herkes.

TH-Bu vakit kaybı olur.

JS- Kim Taehyung, verdiğim emri yerine getir!

Taehyung sinirle kapatıp açtı gözlerini. Daha sonra hızla çıktı kapıdan. Tae'nin ardından koltuğuna oturdu ve Jennie'nin dediklerini hatırladı.

"Bunlar her türlü yasaya karşı çıkan insanlar. Onları iki üç kişilik ekip durduramaz. Onlara önderlik etme Jisoo. Görevi kabul etme."

Projenin başından beri sıkı takipçisi olan Jennie bu projeyi asla desteklememiş bunun yanlış olduğunu her bulduğu fırsatta söylemişti. Yinede Jisoo onu dinlememiş ve herkes ikinci bir şansı hakeder diyerek bu projenin sorumluluğunu üstlenmişti.

Şimdi nerede olduklarını bilmedikleri bir adada 756 tane suçlu ile başbaşa kalmışlardı. Sinyallerin kesilmesi de çok kötü olmuştu. Yardım isteyebilecekleri kimse kalmamıştı. İsyanı kendileri bastırmaya çalışacaklardı.

TH-Herkes tamam Jisoo Hanım. Sizi bekliyoruz.

JS-Tamam gidelim.

Ayaklanıp toplantı salonuna gittiler. Bir tek gardiyanlar yoktu. Onlarda binayı koruyorlardı.

JN-Neler oluyor Jisoo Hanım? A Bloğa sağlık taraması için gidecektim ancak gardiyanlar izin vermedi.

IRene-Rose da yok.

TH-Ayrıca telefon ve internet bağlantımızda yok çünkü sinyallerimiz bir grup suçlu tarafından kesilmiş.

JS-Taehyung! Sana sakin kalmanı söyledim. Bırakda konuşma yapayım.

Konuş dercesine elini salladı Taehyung. Bir eli ne olur ne olmaz diye de silahındaydı.

JS-Arkadaşlar biliyorsunuz ki suçlular bu ada fikrine karşı çıkmışlardı. Şimdide isyan başlatmışlar. Bunun sebebini ya da sonucunu bilemiyorum. Ancak ben kaçmayacağım! İstedikleri şey benim. Size zarar vermelerine engel olmaya çalışacağım.

JN-Biz ne yapabiliriz bu durumda?

JS-Kai helikopter sürmesini biliyor değil mi?

VERLUSTE Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt