•25

815 73 41
                                    

Oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın.

JENNİE

Suratıma fırlatılan su ile yattığım yerden fırladım. Öksürmeye başladığımda bunu kimin yaptığına bakmak için kafamı çevirdim.

-Manyak mısın sen be! Napıyorsun!

JH-Arkadaşlarına haber uçurdun demek!

Jhope'un gözlerinden ateş fışkırdığına göre plan işliyordu.

-Evet uçurdum. Çıldırdığına göre istediğim şey olmuş.

JH-Evet oldu! Jimin'in kardeşini öldürmekle tehdit ediyorlar beni!

-Beni verirsen kimseye bir şey olmayacak Jhope. Neden inat ediyorsun?

JH-Jimin'i hiçbir yere göndermiyorum!

-Tamam o sende kalabilir. Benim gitmeme izin ver.

JH-Bak Jennie anlama sıkıntın var biliyorum ama bu kadar da olmaz ki yani!

-Senin var anlama sıkıntın. Doğru konuş benimle!

JH-Seni göndermememin iki sebebi var. İlk sebebim Jimin'in seni sevmesi. Diğer sebebimse Rose'un burada bir arkadaşı olsun isteyişim. Bu arkadaşın Jisoo olmasını istemiyorum çünkü o adada aşk yasağı koymuştu. Eğer Rose'un bu kuralı çiğnediğini hatta bebek yaptığını öğrenirse ki belkide öğrendi Rose'a destek olmak yerine köstek olur.

Yatakta oturur pozisyona gelip sakin bir tonla konuştum.

-Jhope bak seni anlıyorum. Eğer Kore'de olsaydık emin ol yardım ederdim. Ama buraya adadaki sorunu düzeltmek için gönderildim. Yani seni tekrar hapse tıkmak için planlar yapıyorum. Sense beni yakınında tutmaktan bahsediyorsun.

Jhope'ta sandalye çekip karşıma oturdu.

JH-Düşmanını yakında tut demişler.

-Buraya çok sağlam bir ekiple geldim. Bugün değilse yarın, yarın değilse diğer gün seni hapse tıkacaklar. Neden bunu bile bile inat ediyorsun? Bu yaptığın şey yüzünden belkide hayatın boyunca hapiste kalacaksın.

JH-Zaten öyle olacaktı. Unuttun mu beni 30 yıl hapse mahkum ettin.

Doğru,yapmıştım.

-Davanı tekrardan açtırmıştım. Cezanı hafifletmesi için yakın bir hakimden yardım istemiştim. Ama bu ada sorunu çıkınca beni buraya yolladılar. Yani Jhope eğer sorun çıkartmasaydın ben seni kurtaracaktım.

JH-Doğru mu söylüyorsun?

Başımla onayladım. Gerçekten yapmıştım. 30 yıl çoktu. Bu karara itiraz etmiştim. Katil değildi. Tabi birazcık korktuğum içinde yapmıştım bunu. Sonuçta 30 yıl yatarsa çıktıktan sonra ilk işi beni öldürmek olurdu. Yani ben olsam öldürürdüm.

JH-Olan oldu artık. Arkadaşlarına Jimin'in kardeşini bırakmalarını söyle. Biri daha senin yüzünden kardeşini kaybetmesin.

-Üzgünüm bunu yapamam. Beni bırakman gerekecek. Hatta sen direkt teslim ol. Ne dersin? Bak sana yardım ederim.

JH-Sen mi bana yardım edeceksin? Jennie 2 tane adam öldürdüm. Jisoo ve diğerlerine günlerce işkence ettim. Ve bir nevi darbe yaptım. Bu saatten sonra beni kimse kurtaramaz.

-Yurtdışına kaçmana yardım ederim. Olmaz mı? Bak benim yüzümden kardeşini kaybettin. Ama sana kalan hayatını kurtarma şansı veriyorum.

VERLUSTE Onde histórias criam vida. Descubra agora