XIII

20.8K 2.5K 1K
                                    

🌖🌑🌔5482faustusjj Taken by Park Sora, 2019, Seoul

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

🌖🌑🌔
5482
faustusjj Taken by Park Sora, 2019, Seoul.

🌚736 Ay Çocuğu bu gönderiyi yorumladı.
Yorumları görmek ister miydin?

d Monsieur Jeon, özlettiniz ziyadesiyle.

o Melek gibisiniz, kavrayamıyorum.

g Fransızca dışında bildiğiniz diller var mı?
faustusjj Şahsi görüşüm, lütfen yanlış anlaşılmasın lakin ben dil öğrenmeyi bir insanlık meselesi olarak algılarım. Şayet imkânınız varsa, kendinizi tanıtmakla kalsa dahi öğrenebildiğiniz kadar dil öğrenin, derim öğrencilerime zira bu bir öğretidir benim için. Dolayısıyla evet, belki bilmek denemez lakin bilgi sahibi olduğum diller iki elin parmaklarını geçiyorlar.
f @faustusjj Sevgili Monsieur Jeon, lütfen, yalvarıyorum engelleyin beni zira size aşık olma yolunda düşe kalka ilerliyorum.
faustusjj Aşkın güzelliği sahicidir, sizi yıksa dahi hayatınızdaki heyecan olarak büyük bir yeri vardır lakin eğer karşılığı yoksa mahveder sizi. Biliyorsunuz beni, âşıkların âşığıyım, üzülmeniz derinden yaralar beni. İstemem, aşık olmayınız, lütfen.
faustusjj Bittabi aşkın da aşkı var. Benim için ikiye ayrılır örneğin. Biri yürek dağlar, diğeri çiçekler açtırır. Yürek dağlayan aşk da yine soyuttur, ruhanidir lakin "kim" sorusunu ona sorduğunuzda bir cevap bulabilirsiniz. Çiçekler açtıran aşk ise safidir; doğayı, sanatı, nesneleri, güzel bir yüreği ve nicelerini barındırır. Çiçekler açtıran türden aşksa duyacağınız bana karşı, doğaya duyulan aşk gibi, insanların dostani bir sevgi olarak tanımladığı yani, durmayınız sakın zira o aşk asla karşılıksız kalmaz bendenizde. İnsanı yüreğindeki iyilik için severim, kimi zaman tanımadıklarımı dahi. Bir gülümseme yeterlidir benim için, barış ve huzur isterim ve bunları getirmenin en iyi yoludur diye düşünüyorum.
f @faustusjj Rüya gibisiniz sahiden, ne söyleyebilirim bu satırların üstüne. Sanki, huzur veriyorsunuz, kavrayamıyorum.

g Böylesine kusurlu bir kusursuzluğu yakalayabilen görüntünüze ek insanlık öncesi sular, denizler kadar saf bir kalbiniz var. İstediğiniz her şeyi önünüze sersin hayat, en iyi dileklerim sizinle.

e Monsieur Jeon, nasıl da ayıp yüreğinize kazıdığınız zambağınızı öylece bırakıp gitmek.
faustusjj Benim zarif, narin biriciğim. Yormuyor mu seni bu hal değişimleri? Zira aylarca git deyip, elin göğsümdeyken seni azat etmeyeceğim deyişin, bunu dile getirirkenki ifadenin kesinliği ve aylar boyu kararsızlığın çokça yordu beni.
e @faustusjj Hiç kolay değil aşkım, çokça yoruyor da lakin sana benden git demenin getirdiği ağırlığın altında ezilmiyorum asla. Çokça yoracağım seni de, üzgünüm bunun için lakin sana kendimi affettirmek, o istediğin yürekten özrü dilemek için, senin için çabalayacağım artık.
faustusjj Kararlı mısınız, Étudiant Kim?
e @faustusjj Şayet ihanetimi affedebilme yüceliğine sahip olsanız da olmasanız da ben sizin için çabalayacağım, Monsieur Jeon. Bir gün, göğsünüzde yetiştirdiğimiz çiçeğin neden zambak olduğunu anlatıp da gitme kararı almazsanız size söz veriyorum,
e @faustusjj Evime döneceğim.

dalgın ölü*Where stories live. Discover now