Πρώτη παρακολούθηση

258 17 12
                                    

Μάρκους: Έτοιμος!

Χρύσα: Τι τα θέλεις τα ποπ κορν παιδάκι μου;

Μάρκους: Μια σωστή παρακολούθηση χρειάζεται σνακ. Αλλιώς εγώ δεν αντέχω μέχρι το ξημέρωμα χωρίς να κάνω τίποτα και απλά να κοιτάω από το παράθυρο του σαλονιού ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!

Χρύσα: Καλά, καλά ό,τι πεις!

Στρώσαμε κουβέρτες και μαξιλάρια κάτω από ένα παράθυρο στο σαλόνι. Βάλαμε ποπκόρν και νερά, καθώς επίσης και ένα σακίδιο με κλειδιά, και άλλο νερό, φαγητό, κυάλια, μεγεθυντικό φακό, πορτοφόλι, κεριά, αναπτήρα και αλλά. Τέλος, πήρα ένα τετραδιάκι από το δωμάτιο της Έμμας.

Μάρκους: Τι θα το κάνεις αυτό;

Χρύσα: Θα σημειώσω κάθε ύποπτη κίνηση και την ώρα που την είδα να γίνεται. Εσύ θα τραβάς βίντεο για να μας πιστέψει η αστυνομία.

Μάρκους: Δεν έχω μπαταρία.

Χρύσα: Το σκέφτηκα και αυτό.

Του έδειξα κάτω από το παράθυρο. Είχα δει από την ώρα που μπήκαμε στο σπίτι το παράθυρο και είχα προσέξει και την πρίζα.

Μάρκους: Όλα τα σκέφτεσαι αγάπη μου.

Με φίλησε στο μάγουλο και ανέβηκε πάνω να πάρει τον φορτιστή. Μετά από λίγο κατέβηκε και πήγε στην κουζίνα. Εγώ έκατσα στα μαξιλάρια. Σε μισή ώρα ο ήλιος δύει.

Ο Μάρκους ήρθε μαζί με την υπόλοιπη πίτσα που πήρε το μεσημέρι.

Μάρκους: Μην με κοιτάς έτσι, δεν θα ζήσουμε μέχρι αύριο το πρωί μόνο με ποπ κορν και νερό! Πάω να φέρω και κόκα κόλες.

Η Δύση του ήλιου μας βρήκε και τους δυο έτοιμους κάτω από το παράθυρο. Ο Μάρκους είχε βάλει το κινητό να φορτίζει και έπαιζε ένα παιχνίδι. Ωραία θα τα περάσουμε πάλι.

Μάρκους: Πουσου ρε έχασα! Χρύσα θες να παίξεις;

Χρύσα: Μπα....λέω πως είναι μια πάρα πολύ καλή ιδέα ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ!

Έπειτα από μια ώρα:

Δεν έχω δει καμία παράξενη κίνηση. Μόνο ένα πράγμα. Χτες που κατασκηνώσαμε, οι γάτες είχαν εξαφανιστεί. Δεν το είχαμε προσέξει, αλλά σήμερα παρατήρησα την Λόρα να πλησιάζει την πόρτα του σπιτιού και να μπαίνει από το παρτάκι που έφτιαξε ο μπαμπάς μου πρόσφατα. Αργότερα, είδα και την Κατρίνα να περπατάει στον κήπο. Καλό σημάδι αυτό. Τα γράφω όλα στο μπλοκάκι.

Παρακολούθηση Νο 1:

20:30:
Καμία ύποπτη κίνηση. Ο Μάρκους έχει ανοίξει τα ποπ κορν και παρατηρώ το σπίτι με τα κιάλια.

My lovely neighborWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu