Yarışmalar-4

348 20 53
                                    

Merhaba sevgili romantik severler!

Öncelikle geçen haftaki yarışmamıza gösterdiğiniz katılım için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederiz

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Öncelikle geçen haftaki yarışmamıza gösterdiğiniz katılım için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Yazmış olduğunuz mektupları okumak bizim için çok keyif vericiydi. Hazırsanız sıra kazananımızı açıklamaya geldi.

"Kaybettiğiniz Sevgiliye Mektup" konulu yarışmamızın kazananı; Gidişinin 11. Yılı isimli çalışması ile AhmetErgn590 oldu!

Kazananımızı en içten dileklerimiz ile tebrik ediyoruz.

Gözden ırak olan gönülden de ırak olur mu gerçekten ya da gönül içinde olanı mesafelere aldırmaksızın pamuklara sarıp sarmalar mı? Aslında iki gönül birbirine aşkla bağlı olduğu zaman dünya üzerindeki diğer tüm şeyler gibi mesafeler de tüm önemini...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gözden ırak olan gönülden de ırak olur mu gerçekten ya da gönül içinde olanı mesafelere aldırmaksızın pamuklara sarıp sarmalar mı? Aslında iki gönül birbirine aşkla bağlı olduğu zaman dünya üzerindeki diğer tüm şeyler gibi mesafeler de tüm önemini yitirir. Önemli olan sevdiğinin yanında olması değil, yanında hissettirebilmesidir.

Özlemek için seviyoruz, demiştir Cahit Zarifoğlu. Gerçekten de sevgiliyi sevmek başka, özlemek bambaşka bir zevk verir. Kavuşmaya günler sayarız. Elbette hasretin bizi boğduğu zamanlar da olur ama her şeye rağmen ne tatlı bir heyecandır kavuşmak. Gözlerin, ellerin buluştuğu o ilk saniyeleri tarif etmeye hangi kelimeler yeter ki?

"Yaşayanların ayrılığında umut var; kavuşmak" - Yusuf Has Hacib

Bu haftaki aşk mektupları yarışmamız için biz de işte bu umudu konu almak istiyoruz. Sizden istediğimiz şey uzakta bulunan nişanlınıza, geleceğe dair güzel umut ve planlar içeren bir mektup yazmanız.

 Sizden istediğimiz şey uzakta bulunan nişanlınıza, geleceğe dair güzel umut ve planlar içeren bir mektup yazmanız

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kurallar

Hikayeniz verdiğimiz yönerge doğrultusunda yazılmış olmalıdır.

Hikayeniz 500 ile 3500 kelime arasında olmalıdır.

Hikayeniz yeni bir çalışma olmalıdır.

Hikayenizin etiketler kısmında #romancetr ve #AşkMektupları etiketi olmalıdır.

Hikayenizin linkini en geç 28 Temmuz 2019 23.59 tarihine kadar bu paragrafa yorum olarak göndermeniz gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Ödül

En iyi anlatan hikaye, kazanan olarak açıklanacak ve RomantikTR hesabımızda okuma listesine eklenecektir.

İlhamınız bol olsun!

Aşk MektuplarıWhere stories live. Discover now