SON

203 23 23
                                    

Merhaba turuncu dünyamızın en romantik takipçileri!

Öncelikle merakla beklenen kazananımızı açıklamak istiyoruz. "10 yıl sonra yanınızda olmasını umduğunuz kişiyle gelecekteki kendinize mektup" konulu yarışmamızın kazananı "Mustakbal Zaman İçinde" isimli çalışması ile Firdevs251 oldu. Kazananımızı en içten dileklerimizle tebrik ediyor, ilhamının daim olmasını diliyoruz.

Haftalardır hep beraber bir serüvene atıldık

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Haftalardır hep beraber bir serüvene atıldık. Önce edebiyatımızın nadide kalemlerinden dökülen o içten satırlara birlikte tanıklık ettik, satırlara dökülmesi zor duygularını birlikte hissettik, o güzel kalemleri birlikte andık. Bu da yetmedi, sıra geldi kendi iç dünyamızdan dökülen güzel satırları birbirimizle paylaştık. Bazı haftalarda hüzünlendik, içimizdeki fırtınaları birlikte yaşadık. Bazı haftalar ruhumuzun en derinliklerinde saklı olanları tüm açıklığıyla birbirimize sunduk. Bazı haftalar geldi yüzümüzü güzel günlere dönerek hayallerimizi, umutlarımızı birbirimize anlatık. Bazı haftalar her şeyi geride bırakıp kelimelere sığmayacak hislerin kalemlerimizden akıp gitmesine birlikte şahitlik ettik. Ama tüm bu süreç boyunca bu güzel ailenin fertlerinin hayal dünyalarına misafir olduk.

Bizlere içinizi açarak kendi iç dünyanızda bizlere de bir yer ayırdığınız için, ruhumuza işleyen o ince ince dokunmuş güzel satırlarınızı bizimle paylaştığınız için, tüm bu haftalar boyunca bizi yalnız bırakmadığınız ve yarışmalarımıza göstermiş olduğunuz ilgi için hepinize teşekkürü borç biliriz.

Aşk mektupları yarışmamıza en azından şimdilik bir ara veriyoruz. Ama unutmayın ki RomanceTR ekibi olarak sevginin, aşkın, evrende var olan tüm güzel duyguların yer aldığı birbirinden güzel yarışma ve etkinliklerimize devam ediyoruz.

Sizleri diğer etkinliklerimizde de görmekten mutluluk duyarız. Sevgiyle kalın!

"İnsanı insan yapan, yeryüzüne güzellik katan ve onu sevdiren tek şey kalbinin temizliğidir

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"İnsanı insan yapan, yeryüzüne güzellik katan ve onu sevdiren tek şey kalbinin temizliğidir. Yoksa hepimiz aynıyız, etten ve kemikten oluşmuş bedenleriz" -Emily Brontë

Aşk MektuplarıWhere stories live. Discover now