1:"Benden zaten gitmiştin fakat nasıl kıydın o güzelliğine?"

4.3K 241 83
                                    

Pekala kızgınım.
Sana hiç tahmin edemeyeceğin kadar kızgınım.

Evet seni zorla evlendireceklerdi biliyorum, fakat ben vardım Jimin. Ben her zaman senin yanındaydım. Gerçekten seni bırakabileceğimi mi düşündün?

Pekala üzgünüm.
Hiç tahmin edemeyeceğin kadar üzgünüm.

Gelip bana ağlayarak ayrılmak istediğini söylediğin o gece, bana verdiğin veda sevişmesinden sonra yalnız yıkanmak istediğini söyledin.

O dehşet güzellikteki bedenini evimin banyosunda, o her zaman beraber yıkanıp, seviştiğimiz, fazla büyük olmayan küvette; sarı saçların koyu kırmızı sıvıya boyanmış, dudağının kenarından çenene ve oradan da boynuna inen kurumuş koyu kırmızı sıvıyla, gözlerin ağlamaktan kızarık, göz altların ve dudakların soğuktan mosmor olmuş bir şekilde; gözlerin açık, göz bebeklerin göz bebeklerime kilitli şekilde bulmak... Beni mahvetti.

Beni mahvettin Jimin.

Beni mahvettin sevgilim.

Sana asla yalnız yıkanman için izin vermemeliydim. Senin ölümüne izin vermemeliydim.

Sen gittikten sonra ailen beni suçladı, zorla karın olacak o kadın beni suçladı. Zaten şu anda da nezarethaneden yazıyorum ya bunları. Ölümünle suçlanıyorum sevgilim. Seni en çok ben hayatta tutmak isterken, şimdi ölümünle suçlanıyorum.

Buraya geleli daha yalnızca üç ay oldu. Cezamın ömür boyu süreceğini söylediler. Benim için fark etmez, senin olmadığın her yer bana zaten cehennem. Benim cennetim senin kollarının arasıydı Jimin.

Tamam, zaten benden gitmiştin fakat nasıl kıydın o güzelliğine Cennetim?

~Jeon Jungkook.

Diphylleia Grayi |Kookmin| ✔️Where stories live. Discover now