bir

765 64 63
                                    

Evet, bende unpopular opinions yazıyorum merhaba. Aklımda çok konuşabileceğim şey var yazayım dedim. O yüzden here we go başlayalım.

İlk aklımdayken şunu söyleyip atmak istiyorum içinden artık. Pepper'ı oldum olası sevmedim. Şaşırmadınız biliyorum. Ama bakın bunun Gwyneth Paltrow ile hiç bir ilgisi yok. Kadın melek gibi kadın gayet güzelde. Comic Pepper'ada tam uyuyor. Sorun Pepper rolüne verdikleri replikler davranış biçimler bunlar beni soğutan. MCU'da Pepper'ı sürekli 'Tony yapma' diyen biri olarak gördük. Bazen bunu demekte haklıda oluyordu. Ama bu kadarda yeter anacım. Adam kahraman tabi oturduğu yerde durmayacak kendini tehlikeye atıcak sürekli. İstemiyorduysan süper kahraman sıfatında biriyle birlikte olmasaydın sende.

Şimdi o kısmada geliyorum. Civil War sırasında biliyorsunuz bunlar 'ilişkilerine ara vermişlerdi' YANİ PEPPER AYRILDI TONYDEN. Bu kadar net. Evet. Civil War zamanı ya. Tony'nin en kötü zamanları en dışlandığı zamanları. Pepper nerde ? Yok.

Neyse uzatmayalım. Ah şunuda söyleyeyim Pepper'a sadece Endgame de biraz ısındım. Daha iyi geldi diğer filmlere göre. Çünkü bu sefer alıkoymadı Tony'i yapma etme demedi hatta yanında durdu. Ölüyor diye kızmadı bile adkfkf sen rahat et dedi. O zaman gider ayak ısındım kendisine ama genede Mcu Pepper ı-ıh olmadı. 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

Tony's Unpopular Marvel Opinions حيث تعيش القصص. اكتشف الآن