oniki

353 36 42
                                    

Steve, geçmişe gittiğinde Natasha ile evlendi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Steve, geçmişe gittiğinde Natasha ile evlendi.

Endgame'in sonunda Cap geçmişe gidip taşları bıraktı sonra kendine yeni bir gerçeklik açıp orda yaşadı ve sonra (bir şekilde) bizim zamanıma geri geldi. Yaşlı olarak ve Sam'e kalkanını verdi. Bildiğimiz bu kadar. Bilmediklerimiz çok.

Bize Peggy ile dans ettikleri kısmı gösterdiler başka bir şey görmedik. Burda mesaj direk Peggy ile evlendikleri ama ben öyle düşünmüyorum. Ezgininkanalında da, Ezgi öyle düşündüğünü söylemişti daha da bu teoriye güvenim arttı.
Şöyle ki Steve'in yüzyıllardır Peggy'e vurgun olduğunu bilmeyen yok, yani sır değil ama Sam bana ondan bahsedecek misin dediğinde "Sanmıyorum" dedi dedimiz. Yani ne bileyim Peggy olsa söylerdi bence Natasha olduğu için söylememeyi tercih etti.

Ayrıca bir haber gördüm Peggy'nin cenazesinde bir yaşlı adam vardı. Hayranlar onun Peggy ile evlenen Steve olduğunu söylediler. Russolarda atlamış "Hı-hı evet aynen." diye. Ama ben sanmıyorum seneeeleeer öncesinden bunu planlamış olsunlar. Bence mantıklı geldi ve öyle sahiplendir.

Peki tamam Natasha ile Steve evlenmiş olsun ne fark edecek derseniz. Steve'in yeni gerçekliğin de Natasha'sı kısır olmayabilir. (Off bunu demek çok tuhaf skddkdl) Yani varmaya çalıştığım yer, Young Avengers'ta James Romanoff-Rogers'ı görebiliriz.

 (Off bunu demek çok tuhaf skddkdl) Yani varmaya çalıştığım yer, Young Avengers'ta James Romanoff-Rogers'ı görebiliriz

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

#
Ayrıca bazılarınız bu kitabımdaki düşüncelerime kızıyormuş alınıyormuş. Neden anlamadım. Adı üstünden benim düşüncelerim bunlar abi. Çoğunuz yorumlarda katılmıyorsunuzda bana sskdkdld ama anlaşıyoruz yorum yazdıklarım bilir. Hiç birinizin yorumuna kötü yorum yapmadım hep 'Sende haklısın' diyorum ya da 'Seni üzdüysem özür dilerim' diyorum ve dalga geçmek için değil gerçekten. Yani anlamadım canınızı sıkan ne ? Ohoooo küscekseniz oynamayalım skddkdk

"Banane öyle düşünme istemiyorum" diyorsanız Kusura bakmayın, bu kitabı düşüncelerimi paylaşmak için yazdım. Bazılarınız gelip düzeltsin beni diye değil. Beğenmeyen okumasın.

Öyle bu kadar. Herkes istediğini düşünebilir. 🤷🏼‍♀️

Clint ölmeliydi diyorsam bu benim görüşürüm, Clint'i Natasha'ya tercih ederim demek. İsteyen Natasha öldü iyi oldu desin yorumlarda yada kendi kitabını yazsın kadar basit.

Tony's Unpopular Marvel Opinions Where stories live. Discover now