yirmiiki

240 29 31
                                    

Evet gelelim en popülersize sjdjdk

evet

LOKI IS OVERRATED.
Thor Loki'den daha iyi.

Evet Loki'yi ilk gördüğünde fandomun çoğunluğu aşık oldu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Evet Loki'yi ilk gördüğünde fandomun çoğunluğu aşık oldu. Zaten fandomun büyük çoğunluğunu Loki hayranları ve Bucky hayranları oluşturuyor ama işin şaşırtıcı kısmı asıl resme bakıldığında ikiside ana karakter değiller. İkiside yan karakterler.

Evet itiraf edelim  hepimiz biliyoruz, Thor filmlerine büyük çoğunluk sadece Loki'yi görmek için gidiyordu ve bu Thor'a yakılan büyük bir haksızlık kesinlikle. Tamam filmler kötüydü ama Thor yıllarca Loki'nin gölgesinde kaldı ve bunu hiç hak etmedi.

Ve aslına bakarsanız Loki hiç bir zaman doğru yansıtılamadı Mcu'da. 'Güç' adına hiç bir şey göremedik kendisinden. Hepiniz biliyorsunuz çizgi romanlarda çok daha güçlü. Bakalım inşallah dizisinde görücez bir şeyler.

Ama bu kadar üstüne çok az emek verilerek hazırlanmış bir karakter olmasına rağmen Loki çok abartıldı. Gerçekten güzel bir şekilde işleselerdi ne olurdu Allah bilir 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

"Neden Lokiye antisin ?? :s" diye mesajlar gelicek şimdiskskddldlsl ondan söyliyim

Loki'yi se vi yo r u m...

Ayrıca Bucky ve Clint'in aksine o hiç yanlış bir şey yapmadı benim nazarımda o yüzden çok çok seviyorum oldu mu sjdjdkd sadece dediğim gibi overrated o kadar.

Tony's Unpopular Marvel Opinions Where stories live. Discover now