üç

530 52 107
                                    

Evet :) Beni biraz tanıyan herkesin bildiği "popüler olmayan fikrim" :)) Ama gene yazıcam bu kitabı neden yaptım.

BUCKY IS OVERRATED.

Abi.

Bu Bucky'de ne buluyorsunuz ya ??? Offfff. Özür dilerim herkesin fikrine kendine tabi skddkflsjdk

Ama

Bucky kadar boş, hiç karakter gelişimi olmayan, vasıfsız bir rol görmedim ben. Gerçekten bak gene belirtiyorum Oyunculara sözüm yok. Sebastian Stan'i tanımam etmem skdkdk yani başka hiç filmini izlemedim. Oyunculuğu hakkında bir fikrim yok. Sadece Marvel'da izledim ve Marvel'da sergilediği oyunculuktan da hiç bir şey anlamadım akskskxlaalakdj. Tamam Marvel'da çok karakter var pek işleyemediler hikayesini hem fikiriz bu konuda. Ama mesela Cap'in arkadaşı olduğu için Rhodey ile kıyaslayalım oda Tony'nin arkadaşı olarak girdi marvela sonuçta.Karşılaştırınca Rhodey bize daha yakın geliyor hep. Nasıl biri olduğunu daha çok biliyoruz . Bucky kapalı kutu gibi. Tamam neyse. Yoğunlaşmadılar üstüne tabi bakalım şimdi dizisi çıkınca daha iyi olacak eminim ama hepiniz biliyorsunuz Bucky/Sebastian bir ara internet boyfriendiysi resmen adam sokağa çıkınca gündem oluyordu hep. Hala bile öyle ve abartı bu. Bu kadar matah bir rolü yok yani MCU'da.

-Kız şey yazmış; umarım şimdi diziye geçince marvel bucky'nin kişiliğini bozmaz :s yazmış

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

-Kız şey yazmış; umarım şimdi diziye geçince marvel bucky'nin kişiliğini bozmaz :s yazmış

-Diğeride "Ne kişiliği  ?" yazmış skddkfkfl

Tamam buraya kadar bana katılmadınız ama durun şunu bir açıklayayım biraz belki anlaşabiliriz..

Mesela aklınıza bir durum getirin, herhangi bir şey. Tamam mı bu durumla karşı karşıya kaldığında kahramanlarımızın neler yapabileceğini düşünün ne tepkiler vereceğini, mesela Captain hep böyle terbiyeli saygılı yaklaşır her şeye, durumu iyice irdeler böyle bilmiş bilmiş ciddi ciddi konuşur. Hemen aklımıza geliyor. Ya da işte Tony alaycı yaklaşır dalga geçer. Kendi fikirlerinin doğruluğunu öne sürer falan hemen seneryoyu yazıyoruz.

Ama Bucky?? Ben asla bir konuda Bucky'nin düşüncesi nasıl olur ne tepki verir bilemiyorum. Çünkü onu tanımıyorum. Tanıtmadılar bize HİÇ. Kendine gelemedi başına gelenlerden sonra.

Yeminle bak Şu diziye Bucky'i güzel işlesinler bir daha bok atmıycam asjdj hayranda olurum bak.

EVET BU KADAR. GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ HİÇ TONY  MEVZUSUNU AÇMADAN BUCKYE VILLAIN DEMEDEN ANLATTIM OLAYI SJDDKD KENDİMLE GURUR DUYUYORUM. MANTIKLI KONUŞTUM.

neyse ytr bu kdr ii gclr <3

Tony's Unpopular Marvel Opinions Место, где живут истории. Откройте их для себя