yirmidört

247 26 38
                                    

Unpopular Opinion Marvel; Birazda X-Men'e sağlayalım Edition

• Birazda X-Men yapalım diyorum. Evet biliyorum oraya girersek eleştirilecek çok şey var. Marvel'ın çektikleri kadar dört dörtlük filmler görmedik ama bu bölüm sadece Charles Xavier ve James Mcavoy'a yönelmek istiyorum çünkü canım öyle istedi sdldl.



 Marvel'ın çektikleri kadar dört dörtlük filmler görmedik ama bu bölüm sadece Charles Xavier ve James Mcavoy'a yönelmek istiyorum çünkü canım öyle istedi sdldl

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Dark Phoenix gelmiş geçmiş en kötü X-Men filmiydi.

Öncelikle bunu söylem gerek eminim bana çocuğunuz katılıyorsunuzdur. Unpopular bile değil.

İkincisi Dark Phonenix, Charles Xavier'ı mahvetti

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

İkincisi Dark Phonenix, Charles Xavier'ı mahvetti.

Malesef gereksiz bir şekilde film Charles'ı hedef gösterdi sanki yıllarca gerçek 'villain' oymuş gibi yaptı aynı tony'e yapılan gibi. Tamam her şeyi tony'e getirmeyeceğim. Demek istediğim gereksizdi bu ve zorlamaydı. Raven'ın ölmesi falan hepsi birden Charles'ın suçu oldu. Hoş değildi hak etmedi.

Şimdi bittiyse başka bir konuya değineceğim; kimse pek bahsetmiyor bu fandomda ama James Mcavoy dört dörtlük oyuncu. 10/10, %100 harika bir oyuncu. Bunları yeni It 2'den çıktığım için ekstra belirmek istedim. Ama söylenmesi gerekiyor. James Mcavoy bizim zamanımızın en iyi oyuncularından biri. Dünya'da var olan tüm iyilikleri güzellikleri hak ediyor. Sürekli yaptığı işlere hayran kalıyorum. It 2'de de harika bir performans sergiledi. Eğer izlediyseniz Spilit'teki performansı da harikaydı. Oscar'ı hak ediyordu ama Oscar onu hak etmedi. Üzgünüm.

Herneyse şuan X-Men'i Marvel devralıyor ve muhtemelen varolan X-Men evreni tamamen değişicek. O yüzden söylemeliyim Bunca yıl James Mcavoy gibi bir aktör bizim evrenimizin bir parçasıydı bu yüzden çok şanslıyız.

Ve unutmadan bu arada Marvel'da James Mcavoy'u hak etmiyor.

Bunlar söylenmeliydi.

Hoşcakalın 👋🏼

Tony's Unpopular Marvel Opinions Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz