dört

480 50 33
                                    

Şimdi dördüncü bölümde Thor 4'ü ele almak istiyorum. Bence bu unpopular opinion sayılmamalı ama gördüğüm şeylerden sonra bahsetmem lazım.

Thor 4 çekilmesi en gerekli marvel filmlerinden biri.

Twitterda özellikle bunun hakkında çok şey okudum. Ne gerek vardı Thor 4'de lazımmıydı sanki diye konuşanları onlara ilk şunu demek istiyorum;
Kendi favori karakterinize solo film gelmiyor diye ağlamayın.

akskdffkfkd

"Evet gerçekten ya Thor 4 ne abi yaa Scarlet Witch filmi istiyorum ben nerde Winter Soldier  filmi :s"
(Wandayla Bucky sadece örnek verdim sjdjdj)

Bakın Thor 4'ü o kadar gerekliydi ki çünkü bir kere bok gibi 2 film aldı Thor. Allah aşkına itiraf edin Thor 3'e kadar etrafta hiç düzgün Thor hayranı yoktu kabul edelim hepimiz Ragnaroktan sonra hayran olduk. Ben kabul ediyorum. Ne zaman Our Lord and Saviour Taika Waititi gelip Thor'un gerçek kapasitesini, ne kadar güçlü olduğunu ortaya çıkardı biz Thor'a düştük. ❤️💓💖❤️💓 Yani bunu bir Thor 4 olarak düşünmeyin benim gözümde bu Thor'un 2. filmi niteliğinde ilk iki filmde izlediğimiz Thor'la şuanki Thor aynı kişiler değiller bile benim gözümde. O yüzden bu filmi çok görmeyin ona.

Ayrıca hepimiz biliyoruz çok eğlenceli bir film olacak ve Mighty Thor göreceğiz daha ne yapsın bu adam size ???

Neyse bir de şey hepiniz Thor'un endgamede ne kadar dağılmış messed up halde olduğunu gördünüz onu düzeltmeleri gerek. Taika'ya güvenim tam.

Evet burda neden Thor 4 gerekli açıklamaya çalıştım. Ve ayrıca ekleyeyim filmde Loki olmaması Taika'nın suçu değil saçma saçma şeyler söylemeyin. Tom oynayabilecek olsa Taika oynatırdı buna emin olabilirsiniz. Ama buna karar verecek Kevin Feige bizim muhteşem yönetmeniz Taika'nın bunun hakkında yapacak bir şeyi yok. Loki öldü lütfen kabul edelim bunu artık.

Tony's Unpopular Marvel Opinions Where stories live. Discover now