onyedi

283 30 35
                                    


İzin verin size şunu açıklayayım.

Aslında açıklamam zorunda değilim herkes istediği karakterden hoşlanır ya da hoşlanmaz. Kimsede karışamaz. Herkes bir fikri var. Ama bir yerde bunu yazıp açıklamazsam çatlıycam artık bunu yapmak içinde en uygun kitabım burası.

 Ama bir yerde bunu yazıp açıklamazsam çatlıycam artık bunu yapmak içinde en uygun kitabım burası

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Bucky'i sevmememin sebebi  Tony'nin ailesini öldürmüş olması değil. 'Ama o öldrmedi ki :s hydra yaptrdı :s' diyorsunuz. Ve Biliyorum bunu. Bucky bilerek isteyerek Tony'nin ailesini öldürmedi. Hydra yaptı. Benimde aklım var, bende sizle aynı filmleri izledim. Duruma hakimim. Bazıları sürekli bana hatırlatmaya çalışıyor. Gerek yok buna.

Benim Bucky'i sevmemem ona sinir olmamın sebebi Civil War'da Tony, bu durumdan haberdar olduktan sonra Bucky'nin davranışları. Böyle bir şey yaşandığı için üzgün falan değildi hepimiz bununla yüzleşelim. Madem aynı filmleri izledik sizde duydunuz Bucky'nin 'hepsini hatırlıyorum' dediğini Tony'yi iyice delirtmek için. O zaman Bucky'yi kimse kontrol etmiyordu. Kendi seçti bunları demeyi. 'Ben yapmak istedim. Hydra yaptırdı' falan demedi hiç. Siz istediğiniz gibi yorumlarsınız ama ben bunu iyi niyet olarak görmüyorum.

Bucky'nin şimdiye kadar Tony'den özür dilemeye yönelik yaptığı en yakın şey öldüğünde diz çökmek oldu. Ve Adam ölmüştü! Ve kesilmiş sahneydi..Yani yine ofsayt. Hele filmin sonunda on cenazede görünce ne kadar sinir olduğumu anlatamam.

Neyse bazılarının sürekli sorduğu 'Neden Bucky'ye gıcıksın? Neden antilik yapıyorsun?' sorularına da açıklama olsun.

Evde sinir olmuş şöyle oturuyordum belli ettim baya belli gerçi; sskdlf

Ve ve ve şunu söylemem lazım Marvel'da kimseye, hiç bir karaktere anti değilim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ve ve ve şunu söylemem lazım Marvel'da kimseye, hiç bir karaktere anti değilim. Gerçekten öyle. Şurda iki fikrimizi belirtiyoruz diye hemen anti yapıyorsunuz beni. Ne Bucky'e ne Clint'e antiyim. Marveldaki karakterleri/oyuncular dünyada bir çok kişiden daha çok seviyorum. 💗✨🌈

Umarım anlaşmışızdır

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.







Umarım anlaşmışızdır.

kafanınız şişirdim özür dilerim

Sevgiler
Saygılar
İyi geceler

Tony's Unpopular Marvel Opinions Where stories live. Discover now