yirmidokuz

114 6 2
                                    

hey!

bu kitabı özlediniz mii?? başlarda herkes çok sevmiş gibiydi bakalım devam edelim olacak mı.

bu sefer benden beklenmeyecek birini koruyacağım.

Steve bu sonu hak etmedi.

Steve'i geçmişe yollayıp Peggyle evlenip, yaşlanmasını kim akıl ettiyse gerçekten gerizekalıdır

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Steve'i geçmişe yollayıp Peggyle evlenip, yaşlanmasını kim akıl ettiyse gerçekten gerizekalıdır. Ve O kişi muhtemelen Joe Russo'dan başkası değildir. Kendisi olmayacak açıklamalarla gündem olmaya bayılan birisi nasıl olsa.

Neyse, birlikte düşünüyoruz şimdi tamam mı, Bir adam uçak kazasından sonra bir buzun içinde seneler boyu kalıyor ve mucizevi bir şekilde hayatta kalıp hiç bilmediği bir dünyada uyanıyor. Başta çok zor bu onun için tabiki adapte olamıyor, sevdiği, tanıdığı kimsesi yok artık. Üstüne üstlük aşık olduğu kadın kendi hayatına devam etmiş, yaşamış ve ölüm döşeğinde. Ama bir şekilde bunların hepsinin üstünden gelerek bu adam bir kahraman oluyor. Bu ciddi bir karakter gelişimi. Yani hayata karşı umudunu kaybetmiyor. Sonrasında Peggy öldüğünde de bu yine Steve'in karakterini oldukça etkiyor ve hatta bildiğimiz gibi kısa bir süre sonra hayatına devam etmeye karar verdi. Civil War'da Sharon'la öpülmüşlerdi. Sharon'ı seversin sevmezsin konu bu değil ama bu bence gayette artık Cap'in eski hayatını bir kenara bırakıp yeni hayatına yön vermeye başladığını gösterir. Çokta güzel bir şey.

Sonra gel sen bunlar hiç olmamış gibi Steve'in karakteri bu olaylar neticesinde şekillenmemiş gibi, Hop banane banane ben gene Peggy gidicem evlenicem onunla, aslında ben yokken evlendi çocukları oldu, mutlu bir hayat yaşadı ama banane banane bunu bilmiyormuş gibi yaşayabilirim ben. yaptılar endgame'de ve hiçte Captain America'lık bir hareket değildi.

Ayrıca şu geçmişe gidip Peggy'e dans sözünü gerçekleştirmesinden bahsetmiyorum. Bunun film çıkmadan önce bile olabileceğini düşünüyorduk. Sadece onla kalsa sorun değildi. Bu bahsettiğim eğer gerçekten Peggy ile evlenip yaşlandıysa, yani geçmişe takılı kaldıysa.

Endgame'in sonu resmen Steve'in yaşanmışlıklarını siliyor, sıfırlıyor buda hoşlanılacak bişi değil.

Bence bu sonu hak etmedi.

Açıkçası ölse daha iyi olurdu, onuruyla ölürdü.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 20, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Tony's Unpopular Marvel Opinions Where stories live. Discover now