Az ügy lezárása

398 19 2
                                    

A szüleim veszekedésének a csengő vetett véget. Hallottuk, ahogyan bejönnek a rendőrök és engem keresnek, mire kimentünk és részletesen beszámoltunk arról amit láttunk. Ezután a rendőrök valami olyat mondtak, amitől mindenkinek, beleértve a nemrég vissza érkező Zitának az álla is leesett.
- Az ügyet nemsokára lezárjuk, de már lezártnak tekinthetjük. Elkaptuk a tettest, Vári Noemit, aki bármennyire is ravaszul megoldotta, véletlenül a kanapén levő takarohoz hozzáértő az ujja, így bukott le. - magyarázta a hadnagy, mi meg örültünk, hogy ennek az egésznek vége. Zita megköszönte a vendéglátást és közölte, hogy nem fogunk olyan könnyen megszabadulni tőle - amin mindannyian felnevettünk -, ugyanis felújítja az édesanyja hazát, amiben szívesen segítünk neki, és oda költözik.

Decembert írunk. A csoportos projektünk otos lett. Zita beköltözött az új hazába és egyre többet van jó kedve. Megbeszéltük, hogy december 25.-et együtt töltjük. December 26.-an pedig elmegyunk egy szállodába Vivivel, Fruzsival és Borival meg Bori szüleivel. A szilvesztert mindnyájan Olivéréknél töltjük. Apropó Olivér. Meg mindig az egyik legjobb barátom maradt és nem adom fel, hogy összehozza végre egy rendes lánnyal. Bencevel nagyon jól megvagyunk és úgy látszik, hogy kezd kialakulni valami Szabi és Vivi között is. Hogy lesz-e belőle valami? Ki tudja.

Ki tudja?! (Befejezett)Where stories live. Discover now