İlk Kıvılcım

1.5K 14 0
                                    

      4 yıldır devam eden mutsuz bir evliliği olan Eylem, nefes almak için ailesinin yanına gitmeye karar vermişti. Ailesi oturduğu şehirden 10 saatlik uzaklıktaydı. Kocası pek razı olmadı. O güne kadar karısına hep soğuk davranan , sadece kendi istediği gibi evliliği yürüten adam o gün karısının gitmesini istemiyordu. Belki de hissediyordu. Eylem biletini aldı ve gitti.

     Nihayet ailesine kavuşmuştu. Haber vermeden gittiği için herkese sürpriz olmuş ve herkes çok mutlu olmuştu. Tamamen pozitif bir hale bürünmüştü.

    Ailesinin evi sahil kenarında bir apartman dairesi. Çocukluğunda o evin balkonunda oturup denizi seyretmeyi çok severdi. Bu sefer de kararı o yönde olmuştu. Gidene kadar balkonun keyfini sonuna kadar çıkaracaktı. Öyle de yaptı. Ama bir şey vardı...

    Bir gün balkonda otururken kafasını kaldırdı ve daha önce hiç görmediği bir adamla göz göze geldi. Adam 1.70 boylarında bronz tenli kumral saçlı ve biraz da kaslı bir yapıya sahipti. Yaşı olgundu. Karşı binanın en üst katında pencerede dikilmis ona bakıyordu. Eylem'in kalbi çok hızlı bir şekilde atmaya başladı . Hemen başını eğdi . Eli ayağına dolaştı ne yapacağını şaşırdı ve kalkıp içeri girdi. Ama aklı oradaydı. O adam kim, neden bana baktı ,acaba hâlâ orda mı? Sorular kafasını kurcalıyordu. Kalbinin atışı yavaşlamamıştı...
     Pencerenin oraya gidip tülün arkasından adamı izlemeye başladı. Adam elinde bir bardak çay ile terasa çıktı , dönüp Eylem'in olduğu eve doğru baktı ve arkasını dönüp oturdu. Eylem rahatlamıştı. " Demek ki sadece meraktan baktı." dedi içinden. Ama uzun zaman sonra ilk defa bu kadar heyecanlandığı için de telaşlanmıştı.

Yasak Aşkın CazibesiWhere stories live. Discover now