Hatalar Hataları Doğurur.

877 11 0
                                    

Mehmet eve çıktı. O da kendini banyoya attı. Fıskiyenin altında durdu. Ellerini duvara dayadı. Suyun altında sadece Eylem'i düşündü. Gözlerini kapatıp , Eylem'le öpüştükleri o anı düşündü. Duşunu aldı. Beline havluyu sardı. Giyinmek için odaya gitti. Karısı yeni uyanmıştı. Karısı Mehmet'in yanına yaklaştı. Eliyle havlusunu çekecekti ki Mehmet karısının elini tuttu. " Çok yorgunum." dedi. Dolabı açıp iç çamaşırlarını, bir t-shirt ve bir pantolon alıp banyoya gidip orada giyindi. Giyindikten sonra klozetin üzerine oturdu ve düşünmeye başladı. "Arzuladığım tek kadın Eylem. Selma'yı istemiyorum." Selma , Mehmet'in karısının ismi. Mehmet telefonunu aldı ve Eylem'e mesaj attı.
Mehmet ;
- Seni görmek istiyorum.
Eylem;
-, Balkonda oturuyoruz.
Mehmet;
- Çıkıyorum.

Mehmet terasa çıktı , Eylem'i gördü. Gülümsedi. Eylem'in yanında annesi ve babası da vardı. Bu yüzden dikkatli olmalıydı. Baktığını belli etmemesi gerekiyordu. Yönünü Eylem'e dönüp oturdu ve çaktırmadan arada bir bakmaya başladı.
O sırada Eylem'lerin evde kapı çaldı. Eylem ayağa kalktı açmak için , annesi ; "Ben açarım." dedi. Eylem bir yandan babasıyla sohbet ediyor bir yandan da Mehmet'e bakıyordu. O sırada balkona Eylem'in büyük abisi geldi. Eylem ayağa kalkıp abisine sarıldı. Eylem abisiyle çok iyi anlaşıyordu. Balkonda otururken abisi sürekli Eylem'e sarılıyordu.
Mehmet bakakaldı. İçinden söylenmeye başladı. "Kim bu adam? Neden bu kadar samimi davranıyor? Eylem'le bağı ne? Hayır kocası olamaz. Yoksa kocası mı?" Mehmet , Eylem'i kıskanmıştı. Evet hem de çok kıskanmıştı. Öyle ki sinirden elleri titremeye başladı. Eylem'in dikkatini çekmek için ayağa kalktı. Terasta oradan oraya hızla yürümeye başladı. Eylem göz ucuyla Mehmet'e baktı. Bir şey olduğunu anladı. Eylem lavabo bahanesiyle içeri geçip Mehmet'e mesaj attı.
Eylem :
-Bir sorun mu var?
Mehmet :
- O adam kim? Neden sana sarıldı ?
Eylem :
- 🙂
Mehmet :
-Neden gülüyorsun? Kim o adam !
Eylem :
- Abim 🙂 o adam benim abim 🙂
Mehmet :
- Ciddi misin? Ohh. Bir an kocan zannettim. Sana da yazamadım zor duruma düşme diye. Şimdi rahatladım.
Eylem :
-Kocam burda değil. Ben birkaç aylığına ailemin yanına geldim.
Mehmet :
- Gerçekten rahatladım. Eylem görüşmek istiyorum.
Eylem :
- Sabah beraberdik. Tekrar çıkmam mümkün değil.
Mehmet :
-Yarın ?
Eylem :
- Duruma göre haber veririm.

Eylem balkona dönmüş ve ailesiyle sohbete devam etmişti. Sohbet esnasında ailesi bulundukları yere 4 saat uzaklıkta olan memleketlerine düğüne gideceklerini söylediler. Abisinin eşi ve çocukları gitmeyeceklerdi. Eylem'de yengesi ve yeğenleriyle kalmak istedi. Ama planı başkaydı. Tüm gün Mehmet'le vakit geçirmek istiyordu. Eşini arama bahanesiyle hemen arka odaya geçip Mehmet'i aradı. Mehmet önce meşgule verdi. 5 dakika sonra Eylem'i aradı.
Mehmet;
- Alo , canım ?
Eylem ;
-Sana haberim var. Yarın sabah ezanında bizimkiler memlekete gidiyor. Pazar günü akşama dönecekler. Ben burda kalacağım.
Mehmet :
- Yani tüm hafta sonu bizim mi ?
Eylem :
- Sayılır. Ama akşam yengeme gitmem lazım. Orda kalmam gerekiyor.
Mehmet :
- Fırsat varken neden beraber kalmıyoruz?
Eylem :
- Bilmiyorum, doğru olmaz.
Mehmet :
- Buna yarın karar verelim. Yarın çok güzel bir gün geçirelim. Şehirden uzaklaşalım . Bizi kimsenin tanımadığı bir yere gidelim.
Eylem :
- Peki ama sen çıkabilecek misin? Eşin buna ne der ?
Mehmet :
- Mutlaka geleceğim. Ailen yola çıkınca bana haber vermen yeterli.
Eylem :
- Tamam anlaştık.

Sabah olmuş, Eylem'in ailesi yola çıkmıştı. Eylem garantiye almak için 1 saat sonra babasını aramış , nerde olduklarını sormuştu. Yeterince uzaklaştıklarını öğrenince Mehmet'e mesaj attı.
Eylem:
- Mehmet ?
Mehmet :
-
10 dakika sonra...
Eylem :
- Mehmet ?
Mehmet , Eylem'i aradı. Eylem telefonu açtı fakat konuşmadı. Karısı olabilirdi.

Mehmet :
- Eylem, canım günaydın. Yeni uyandım kusuruma bakma.
Eylem:
- Günaydın, asıl sen benim kusuruma bakma erkenden uyandırdım . Hadi uyumaya devam et.
Mehmet:
- Hayır. Ailen gitti mi?
Eylem:
- Evet, 1 saati geçti.
Mehmet:
- Giyinip çıkıyorum,hazırlan sende. Öpüyorum.

Eylem büyük bir heyecanla hazırlanmaya başladı. Yarım saat sonra Mehmet arayıp , aynı yerde beklediğini bildirdi. Eylem evden hızla çıkıp, anayola doğru koşar adımlarla gitmeye başladı. Arabayı gördü ve hemen bindi. Mehmet hemen gaza bastı. Eylem çantasını arka koltuğa koydu , arkasına yaslandı derin bir oh çekti. Mehmet Eylem'e gülerek baktı. Eylem'in elini tuttu , öptü. Eylem , Mehmet'e doğru yanaştı yanağını öptü , başını omzuna koydu.
Mehmet :
-Bana huzur ve heyecan veriyorsun. Liseli aşıklar gibi hissediyorum. Ailelerinden gizli buluşan liseliler gibi. 🙂
Eylem:
- Tek fark var. Sen karından gizli geliyorsun ben de kocamdan.

Yasak Aşkın CazibesiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin