Heyecan Dorukta

1.1K 9 0
                                    

     Eylem yeğenlerini çok sever ve onlarla vakit geçirmeye bayılırdı. Ama artık Eylem için yaşam alanı balkon olduğu için yeğenleriyle de balkonda vakit geçiriyordu. Adam kadını hayranlıkla izliyordu. Çünkü Eylem yeğenleriyle çocuklar gibi eğleniyor ve yeğenleri her fırsatta kadını öpüp sarılıyorlardı. Onlar güldükçe adam da gülüyordu.

     Yine bir gün Eylem balkonda oturdu , kulağına kulaklığı taktı. Ve "Senorita" şarkısını dinlemeye başladı. Gözlerini kapattı ve şarkının o tatlı melodisi içinde kendini kaybetti. Gözlerini açtığında adamla göz göze geldi.

    Adam pencereden bakıp Eylem'i gördü ve balkona çıktı. Sandalyesini ona çevirdi , oturdu ve onu izlemeye başladı.

    Eylem gözlerini açıp adamla göz göze gelince kendini toparladı , dik oturdu. Adama tekrar baktı. Yeniden göz göze geldi. Gülümsedi , adam da gülümsedi. Eylem'in kalbi yeniden hızlandı , başını eğdi. Sonra tekrar başını kaldırdı ve adamın karısını balkonda gördü. Karısı adama sarıldı ve yanına oturdu.

     Karısını her gördüğünde kendine gelen Eylem kalktı ve içeri girdi. Adam arkasından bakakaldı...

    Eylem saat 17:30 civarında akşam yemeği için balkonda masayı hazırladı. Annesi ve babası eşliğinde yemek yemeye başladılar. O esnada karşı terastan bir bağırma sesi geldi. Bir adam bağırıyordu. Eylem merakla o yöne döndüğünde o adamı bağırırken gördü. Terasta adam,karısı ,annesi, babası,kız kardeşi,erkek kardeşi ve çocukları vardı. Adam şiddetli bir şekilde ellerini kaldırarak bağırmaya devam ediyordu. "Yeter artık beni rahat bırak her şeye karışıyorsun. Onu yapma bunu yapma şunu giyme . Bu ne yeter artık !!! "
Ailesinden tek bir ses dahi çıkmadı . Ortalık sessizlesti. Adam döndü karşı balkondan onu izlemekte olan kadını gördü. Sustu. Eylem önüne döndü ve yemeğini yemeye devam etti. Sofrayı topladı. İçeri geçtiler. Eylem tekrar balkona çıkıp adamı görmek istiyordu .

Ama yapmalı mıydı ?

Yasak Aşkın CazibesiWhere stories live. Discover now