❃21

5.8K 309 114
                                    


Jungkook

Barda Lisa adında adında kızla yiyişirken telefonum çaldı. 6-7 kez çaldıktan sonra küfür edip telefonuma baktım. Namjoon mesaj atmıştı.

'Amk! Bak artık! Tae sevgili yapmış! İnstagrama bak! '

Ellerim titrerken hemen instagrama girdim. Jimin ve Tae?!! Tae hani erkeklerden hoşlanmıyordu?! Anonim hesabımda olduğum için yorum yapabildim. Tae artık hem anonim hesabında hem de gerçek hayatta benden nefret ediyordu... Yani 2 şansımı da kaybetmiştim. Kızı orda bırakıp gittim. Nereye gidiyorum, orada ne yapacam hiç fikrim yok! Taksiye binip her üzüldüğümde gittiğim yere gidecektim. Deniz... Bana çok iyi geliyor... Ve denize yüksekten bakmak! Gözlerimi kapattım ve denizin sesi ile düşünmeye başladım. Tae gözlerimin önüne geliyordu... Yanağım ıslanmıştı. Gözyaşımı silip ayağa kalkmayı denedim. Malesef.... Çok içtiğimden kalkamadım.

Yazardan

Cuma günü okulda bir etkinlik düzenleyeceklerdi. Hocalar öğrencileri kontrol ediyordu.Ve herkes otobüslere binmişti. Tabiki Tae ve Jimin beraber oturuyorlardı. Yoongi ve Hoseok, Jin ve Namjoon. Namjoon ve Jin instagramdan Tae'nin sayesinde tanışmışlardı. Jungkook en arkada oturmuş yanında Jackson vardı. Yolun yarısında hocalar şarkı açtı ve herkes şarkıya enerjik bir şekilde eşlik ederken Jungkook Tae'ye bakıyordu. Jungkook'un sesi sedası çıkmamıştı. Hiç hareket de edemiyordu. Okulun birkaç kız öğrencisi Jungkook'a neden üzgün olduğunu soruyordu. Jungkook da bişey yok diye bağırarak geçiştiriyordu.

'Evet herkes çadırını alsın  ve  kurmaya başlasın.'

Herkes çadırları otobüsün bagaj kısmından alırken Jungkook sadece oturuyordu. Nede olsa herkes ona hizmet ediyordu. O sadece oturmuş Tae'yi izliyordu. Jimin daima Tae'ye sarılıyor ve onu yanağından öpüyordu.

'Hocam biz bitirdik. Şimdi ne yapalım'

Bitirenler hocanın dediği gibi otobüsün önünde toplandı. Jungkook Tae'ye yakın olmak için o da oraya gitti.

'Ben lavaboya gidiyorum aşkım'

'Tamam bebeğim'

'Çocuklar herkes biriyle birlikte odun toplasın'

Herkes eş bulma telaşındayken hoca bu durumdan rahatsız oldu ki kendisi ikili grup oluşturmaya karar verdi.

'Siz ikiniz olun... Siz ikiniz... Ve en son siz ikiniz'

"Biz mi!? "

Hehehheehh❤❤❤🐯🐰🐯🐰🐯🐰🐯🐰🐯🐰🐯🐰🐯

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Hehehheehh❤❤❤🐯🐰🐯🐰🐯🐰🐯🐰🐯🐰🐯🐰🐯

Hehehheehh❤❤❤🐯🐰🐯🐰🐯🐰🐯🐰🐯🐰🐯🐰🐯

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

asıl da bakıyor sevdiğine ❤

Av Av Av diyen kız... Aklımdan çıkmayacaksın ldkfjf

Lütfen sonuna kadar izleyinnn❤❤💜

"ANONİM„Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin