❃12

8.4K 554 108
                                    

Not:bu bölüm texting olmayacak.

Taehyung

Okulumdan ayrıldaktan sonra kendimi değiştirmeyi denedim... Saç rengimi mesala... Kahverengi yapmıştım.... Bugün yeni okuluma gidecektim. Ama ne giyeceğimi bilmiyorum! Henüz okul formasını almadım. Alamadım...

Dolabımdan çıkardığım siyah boğazlı kazak ve siyah yırtık pantolonu giydim. Kendime aynada baktığımda iğrenç gözüküyordum(yazar çarpıldı) ... Bu yüzden bir kırmızı kazak çıkardım ve siyah kazağın üzerine giydim. Bir bere çıkardım. Ve kahverengi kabanımı alıp okula doğru yürüdüm.

Yazar

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

Yazar

Taehyung okuldan içeri girerken tüm kızlar ona bakıyordu. Ve aralarında 'cennetteyim galiba' 'burası okul mu' 'cimciklesene... Rüyadayım galiba' dıyerek fısıldaşıyorlardı.

Tae onları görünce çok korktu... Ya eski okulu gibi bir okulda burası? Neden fısıldaşıyorlardı ki diye düşündü. Kendi hakkında kötü konuştuklarını sandığı için daha hızlı yürümeye başladı.

Ahh... İşte herşeyi berbat etmişti. Bir çocuğa çarpıp colasını düşürmüştü. Yüzünü kaldırdığında karşısındaki beden Jimin  olduğu için Allah'a şükür etti. Yanında da Yoongi vardı.

"Kardeşimmm" Diye bağırdı Jimin. Sarıldılar ve müdür odasına gittiler. Tae'nin yüzü gülüyordu.

Çocuklar ilk odaya geçtiğinde müdür küçük çaplı bir şok yaşamıştı. Karşısında gördüğü çocuk tam bir sanat eseri gibi duruyordu. Taehyung bir müdürü bile etkilemişti....

"ANONİM„Où les histoires vivent. Découvrez maintenant