51❃

2.4K 121 32
                                    

Beyaz bir gömlek ve açık kahverengi takım elbise... Altın renkli halka küpe... Yeşil, gözyaşı sembollü ve altın renkli kaplamalı bir kolye... Elbisem ile uygun renkte çiçek sembollü yüzük.
Maşa çekilmiş kahverengi saçlarım..

Önümdeki üç farklı kremi yavaş yavaş yüzüme sürüyorum, mesaj yaparak. Ardından açık pembe renkli olan ruju dudağımda gezdiriyorum. BVLGARI In Black sıkıyorum... Bu koku herkes tarafından beğeniliyor. Jungkook tarafından da.... Maşalı saçlarımı azıcık daha tarıyorum ve aynanın karşısında kendimi süzüyorum. Jeon Jungkook... Beni seveceksin.

________

Siyah desenli beyaz gömlek... Siyah pantolon... Ve siyah ayakkabı. Maşalı uzun saçlarımı ikiye ayırıyorum. Bir tarafa halkalı diğer tarafa ise uzun bir küpe takıyorum... Elimde ise Tae (태) yazan bir bileklik.

Aynanın karşısına geçiyorum. Kim Taehyung benimle çıkar mısın? Ve özel yapım olan çiçek ile Gadiva markalı çikolatayı uzatıyorum.

                           ________________                                                                                    

Dışatı çıktım ve Jungkook'un gönderdiği arabaya bindim. İlk başta kendim gideceğimi şöylemiştim. O ısrar edince de kabul ettim. Yolda ilerlerken Jungkook'a mesaj attım. Çünkü bana yetişmeden önce haber vermemi söylemişti.

Geliyorum.
10 dkya yetişirim.
(Görüldü)

............................

Taehyung büyük binanın önünde durdu. Görevli olan kişi onu içeri geçirdi ve en üst kata çıkmasını söyledi. O da asonsöre bindi ve 16. kata çıkmaya başladı. Kapı açıldı ve dışarı çıktı.

Geniş olan mekanın ortasında özel bir masa vardı. Tabiki başka konuklar vardı ama onun oturacağı masa çok daha özeldi. İçeri girdiğinde ise Jungkook ayağa kaltı ve kalkmasıyla birlikte ışıklar kısılmış şarkı başlamıştı. Taehyung Jungkook'un yanına gitti. Jungkook sandalyeyi çekti ve Tae oturdu. Kook heyecanlıydı. O da oturdu. Ve konuşmaya başladı.

"Kim Taehyung... Çok güzel olmuşsun"

"Jeon Jungkook. Sen de çok güzelsin. "

Garson geldi ve ikisinin önünde de yemeklerini koydu. Önündeki şey Kobe bifteği ile birkaç tür meze idi. Tae ise Kobe bifteğini çok severdi. Sadece bir kere yemişti. Çünkü bu et çok pahallıydı.

"Nerden bildin? "

"Neyi? "

"Kobe Bifteğini sevdiğimi"

"İnsan aşık olunca sevdiğinin içini görürmüş"

Jungkook ayağa kalktı ve Tae'yi kaldırdı. Tae bu dıyduğu şey ile yüzünün kızardını hissetti.

"Şimdiye kadar  birçok şey yaşadık. Herşeyi silip yeni bir sayfa açalım. Benimle çıkar mısın Kim Taehyung? "

Taehyung ne diğeceğini bilememişti. Duygusallaşmıştı. Gözünden akan yaş ile ağzından evet kelimesi çıkmıştı. Jungkook ise bir adım yaklaşıp gözyaşını silmişti. Yanındaki garsondan çiçeği ve çikolatayı alıp Tae'ye vermişti.

"Teşekkür ederim"

İkisi de oturup yemeklerini yedi.

Bugün yeni bir çiçek fidanı diktim Taehyung... Adını da Taekook koydum. Onu daima koruyalım? ❤

 Onu daima koruyalım? ❤

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
"ANONİM„Where stories live. Discover now