❃49

2.5K 128 8
                                    


"Resmen arkadaş olalım dediiii!"

Tae ağlayarak kalktı. Kırmızı saçlarını karıştırdı ve mutfağa gitti. Dolaptan portakal suyu, salam, peynir, salatalık ve ekmek çıkardı.

Yemeğini yedikten sonra yeniden yatağına gitti. Tam yatağına geçecek iken zilin çalması ile arkaya döndü. Oflayarak kapıya doğru gitti. Kahverengi renkli, şekilsiz olan kapıyı açtı ve karşıdındaki kişiyi görünce şok oldu.

"TAEHYUNG!!!"

"Daniel?! Chae-young?! Siz... Neden burdasınız?"

"Sevinmedin mi? Hem bu halin ne senin" Chae-young 'un sorusu üzerine Tae boşver demişti. Uzun ve altın sarısı saçlarını öne alıp kapıyı kapatan Chae-young birden Tae'ye bağırmıştı.

"Sen neden burdasın?!"

"Burası benim evim... Allah Allah. Mal mısın?"

"Okulda olman gerekiyor senin!"

"Sahi... Neden gitmedin okula?" Daniel koltuğa otururken soruyu yönelttiğinde Tae kafasını kaşıyıp "Kurs var sadece ve.... Gitmedim işte." dedi.

"Çok kötü gözüktüğünün farkında mısın? Hasta mısın yoksa?" Chae-young elini Tae'nin alnına koymuştu.

"Tae yanıyorsun!"

....

"Şuan bu serum onu kendine getirecektir. Oluşabilecek şeylere karşı sizin burda kalmanız daha iyi. Hasta tamamen iyileştikten sonra taburcu olabilir."

Sabahtan beri kendimi yorgun hissetmem bu yüzdendi demekki... Halsizliğim, boğaz ve baş ağırım... Bir de şu yara...

Chae bana ilaç içirmeye çalışıyordu. Ben ilaçları sevmem! Arkamda su ve ilaç ile birlikte koşarken önümdeki cam sephayı görmemiş üzerine düşmüştüm. Karnımda yaklaşık birkaç santimetrelik bir yara oluşmuştu. Fazla derin değildi yinede ağırıyordu. Ve gözlerimi burada açtım. Yarım saattir uyanığım ve çok sıkıldım. Ben böyle oturarak duramam kiii...

"Arkadaşım" Arıyor
Aç/Kapat



Aman allahımmmmmmmmmmm
Böyle bir şarkı olamazzz❤❤❤
Jin harika olmuş❤❤
Hepsi harika...
Olağanüstü 😍😍😍

"ANONİM„Where stories live. Discover now