családom

6.3K 131 3
                                    

Nem sokkal az ébresztő óra előtt kellek fel, így hát az ébresztést le kapcsolom s elkezdem össze szedni magam hiszen ilyen korai órán a legjobb futni, ilyenkor tudok gondolkodni s helyre tenni magamban az eseményeket amik történek velem. Hát akkor lásuk csak....  Nem sokára nyári szünet lesz így munkát kellett keresnem ami szerencsére akadt is, mivel a nevelő szüleim nem voltak hajlandó rám költekezni, de hát lehetne rosszabb is a helyzetem gondolom....

Van egy bátyám aki 3 évvel idősebb nálam már egyetemre jár, magas igazán jóképűnek mondható, hiszen mindenki oda meg vissza van érte ja egyébként a neve Leo (sötétszőke haj izmos testes sötétkék szempár mint a tenger). Igazán jó tanuló mint ahogy mi is a húgommal ez a családban elvárás. S mellette nagy sport ember focizót is most jelen pillanatban a hokiba van belezúgva ahogy megtanult korizni vágy álma lett, s meg kell hagyni abba is nagyon jó volt, mint mindenbe amibe belekezd.

A húgom meg egy igazi  szépség. A neve Elizabeth aranybarna haj s kék szeme mindenki meghódít, ő is sportol, futni szokott néha velem illetve tornászik az eredménye mit már említettem jó és a kitűnő közözött ingadozik emelet egy időben a szurkoló csapatott is vezette. Ja csak fél év van közöttünk, de én teljes mértékig a család ellentéte vagyok. 

Hajam sötétbarna már majdnem hogy fekete szemem meg a zöld amibe vegyül egy kevés kék is majdnem hogy színváltós. S  még a nevem is illik hozzám Olivia. Olyan magas vagyok mint a húgom kb 160 cm a sulyom inkább nem mondom s megkérdezni sem illendő. Úgy utálok futni na de már nem sok hiányzik hogy meg legyen az adagom után irány a kondi terem ahová a bátyám segítségével jutottam be. S oda is minden nap járok.

Na most már kezd kitisztulni a fejem,gondolkodhatok azon amit  hallottam este a konyhából. Teher lettem a nevelő szüleimnek, s csak azért tettek szívességet az unokatestvére keresztanyának mert mellette rengeteg pénzt utaltak nekik minden hónapban, de az utóbbi időben egyre kevesebb lett  az utalás. S már azon gondolkodnak h nem fognak tudni az egyetemeben segíteni mert nekik Elizabeth sokkal fontosabb. (soha senkinek nem leszek én az első és ez elég szomorú) Rezget a mobilom üzenetem jött hogy holnap délutántól kezdhetek a munkahelyemen ahova sima volt bejutnom mivel tavaly is ott dolgoztam ez egy nagyon jó kávézó emelet vannak kisebb szendvicsek  süteményék és saláták. Úgy hogy idén azt összes bevételemet megtartom hiszen gondolnom kell a jövőmre nekem is mert más nem teszi meg helyettem.  Mikor a konditeremhez értem szomorúan vettem tudomásul h csak délutáni órákban fog kinyitni,így hát sajnos mehettem haza.
Mire haza értem már mindenki ébren volt és javából reggelizett a család.Persze hogy nem vártak meg miért is tették volna.Mivel hétvége volt így a bátyám is otthon volt.  

- Itt  volt mar az ideje hogy megérkezzél ,menj és hozd magad rendbe s aztán gyere enni. Van pár megbeszélni valónk.- mondta nekem az a nő aki felnevelt.Azt tettem amit mondott nem akartam magamnak gondot.- Ülj le komoly dolgokról kell beszélnünk. Mint tudod idáig nem igen voltak gondjaik mindig volt egy titkos támogatónk, de ez mostanra teljesen megszűnt (mintha nem tudnék semmit olyan képet vágtam nem akartam lebukni) így tehát még jobban szükségünk van arra h elmenj dolgozni és haza add a bevételed teljes összegét, (köpni nyelni nem tudtam s ezt még fokozni is tudta) s nem csak a nyári szünetben tartunk erre igényt. - nem bírtam ezt szó nélkül hagyni. 

- Hogy mi van?!!! Felejtsd el nem adom oda a pénzemet, amit én keresek meg küld el a saját gyermekeidet dolgozni engem meg hagyj lógva. 

- Hogy mersz így beszélni a nővel aki felnevelt - förmedt rám  a férje - Ahelyett hogy hálálkodnál, a lába nyomát meg kéne  csókolnod. Le adod a pénzed önként vagy  pedig teszek róla,hogy nem maradjon semmid se.  Világosan fogalmaztam???!!!

- Igen megértettem. Bár remélhetőleg, nem csak nekem  kell elmenem dolgozni. 

- De bizony igen. Leo egyetemre jár élsportoló nem lenne rá ideje a húgod Elizabeth, pedig két helyen is meg kell állnia a helyét visszahívták  hogy megint ő vezesse a szurkoló lányokat.  S mivel neked ilyen szempontból nincsen semmi dolgod, nem hinném hogy ez problémát okozna.

- De hát amit elvállaltam munkát az suli mellette nem nagyon fogom tudni csinálni, hiszen a forgalmas......-Nem gond azt átadod a húgodnak. Magadnak pedig keresel egy olyat amit egész évben tudsz csinálni.- mondat határozottan apánk. A testvéreim természetesen nem álltak ki értem ahogy sosem egész eddigi életemben. Csak csendben ültek s figyelték az eseményeket, már nagyon elegem volt s evés nélkül felmentem s magam után bevágtam az ajtót.

Ilyenkor olyan jó volna.... nem is tudom..... semmi negatív gondolat....     

Maffia : Az Elrejtett Lány Gyermek /befejezett/Where stories live. Discover now