gyenge🌹 okozhat meglepetést

3.8K 102 2
                                    

- Nincs semmilyen pasi, persze azt hiszel amit akarsz. De hogy tud most már két állásom van úgyhogy megnyugodhatsz alig leszek itthon.- Azzal bevágtam magam mögött az ajtót. A kocsi már várt rám. 

Nagyon gyorsan teltek a hetek ,munka munka hátán reggel és este egyaránt. Időm is alig volt enni amikor volt nagyon minimálisat ettem s csak azután mikor valamelyest sportoltam is, mert az volt az egyedüli időszak amikor ki tudottam kapcsolódni. Igazság szerint a két munkám között nem volt sok különbség hiszen mindkét helyen kiszolgáltam a kedves vendégeket.

Csak este inkább az alkoholt szerették jobban. Szépen  megtanultam hogyan kell koktélokat készíteni, szóval egy gyorstalpaló mixer tanfolyamon vettem részt. S mivel eleinte nem volt könnyű volt hogy hamarabb be kellett mennem. De a lényeg hogy másfél hét alatt már meg se tudták mondani azt hogy újonc vagyok. Ha őszinte akarok lenni akkor nagyon megszerettem azt hogy koktélokat csinálhatok. Ki tudja talán még hasznát vehettem ennek az egyetemi évek alatt.

Már lassan  kezdődik a tanévem már csak két hét van , s újból az iskola padban fogok ülni,  Csak azért sajnálom hogy a bisztrói állásomat fel kell majd adnom.  

- Olívia!! Mr.  Angelo hívat téged az irodájába.-mondta az egyik kollégám. S azonnal mentem mindent félbe hagytam, mert megtanultam hogy ő nem szeret várakozni. Kopogtattam, s mikor meghallottam hogy mehetek akkor nyitottam be csak. Helyet foglaltam Mr. Angeloval szemben csak az asztal választott el minket egymástól mint mindig.

- Köszönöm hogy ide fáradtál. Holnap az illegális kaszinóban fogsz dolgozni a ruhád meg a magassarkúd a kocsiban lesz.- kérdő arcom láttán hozzá tette- Ott több pénz fogja ütni a markodat, illetve nő hiányban szenvedünk, mert sok munkatársban csalódtunk. Remélem benned nem fogunk. A kocsi ugyan abban az időpontban fog érted menni mint mindig. - már menetem volna ki  mikor- Miss With kérem a szájára majd tegyen cipzárt, mert most egy másik CSALÁD is ott lesz akivel békét szeretnék kötni. Most már mehet. 
- Már bocsásson meg uram ez rám nézve mit jelent? Már mint hogy illegális kaszinóban kell dolgoznom? A szabadságomra nézve ez nem veszélyes nem akarok többet tudni mit amit feltétlenül muszáj. 
-Megfogom tenni az előkészülteket abba hogy a szabadságát ne veszélyeztesse.
- Köszönöm, ennél többet nem is remélhetek öntől.-ezzel vissza mentem dolgozni, mert a munkát helyettem senki nem csinálja meg. Folytattam a munkámat,mintha ez a beszélgetés meg se történt volna.

Mikor haza értem már javából mindenki aludt, néha nagyon hiányzik a család, hogy soha nem vár senki. Hát tényleg egyedül lennék. Bementem a konyhába csináltam magamnak forró csokit úgy éreztem erre most szükségem lesz. Amikor megfordultam Leoval találtam magam szembe.
- Örülök hogy látlak,már aggódtam érted Livy.- régen nem szólított így.
- Netán valami probléma van Leo, hogy megvártál?
- Túlságosan is korán kelsz nekem, ahhoz hogy beszéljünk.- S oda tolta elém egy bizonyos mennyiségű pénz összeget- szeretném hogy ezt oda add neki. Így neked is kevesebbet kell majd nála dolgoznod. - Igazán meghatott ez a gesztus hiába miatt kerültem ide, legalábbis részben.- Ja és vigyáz magadra a kaszinóban. Ott legtöbben kártya játékokat szeretik, és a nőket sem vetik meg. Légy óvatos Livy. - követem a tekintetét, és a ruhámat nézte amit a holnapi napra kaptam. Tudtam hogy ő is ott szedte össze az adósságát. Majd amilyen halkan jött úgy távozott is a konyhából. Felmentem a szobámban S vittem magammal a forró csokimat és amit kaptam a holnapi napra. Megcsináltam az esti rutint,de nem igen tudtam el aludni csak a holnapi munka járt a fejemben. Nem tetszett az a gondolat, hogy ennek rossz vége is lehet.Nem is csoda hogy kialvatlanul keltem fel, most kivételesen nem mentem el futni hanem a magassarkú cipőben próbáltam fel s alá járkálni, nem mondanám valami kellemes viseletnek. Egyszer csak kopogás ütötte meg a fülemet, de ez az ajtótól jött. Oda menetem és kinyitottam, ezzel is gyakoroltam ebben izében a járást. Meglepődtem mert a testvéreim álltak előttem s csak néztük egymást. Majd látván hogy egyik lábról a másikra áll a húgocskám hát beinvitáltam őket. Beléptek s felém fordultak majd a Beth át adott egy kis ajándékot. Egy medált lánccal.A medál egy tör volt, melyet körbeölelt egy rózsa szár, a rózsa feje a tör markolata alatt volt egy kicsit. A medál egy közép vastagságú fekete bőrszíjon volt rajta. S a medálba egy rövid számsor volt bele vésve ezüst volt. Nagyon tetszett. 

-Köszönöm. S ezt most miért is kapom? Hiszen nem most van a szülinapom. 

- Én  csak megszerettem volna köszöni amit teszel értünk, Leo ajánlotta ezt a medált, mert azt mondta hogy nem vesznek körbe jó emberek. S néha egy gyenge rózsa is okozhat meglepetést, hiszen erre te vagy a legjobb példa, amit értünk tettél  azt sehogy se tudnám meghálálni, s megfizetni

- Igazán nem kellet volna, de azért köszönöm.- máris a nyakamba tettem s megöleltem a testvéreimet. Úgy éreztem hogy most vagyunk egymáshoz a legközelebb minden értelemben. Nem mutattam előttük,de nagyon tartottam a mai estétől.  De éreztem hogy most mindenbe mellettem állnak, még akkor is amikor valami nem tetszett a szüleinknek. Ki álltak értem. Sajnos ez a nap is hamar eltelt.  Éppen időben készültem el mert hallottam a duda szót, megszorítottam a medált, rettegtem ettől az éjszakától. Ugyan az autó jött értem mint mindig de most a férfi adott egy szemkötőt, nem ellenkeztem ahogy beszálltam feltettem hogy ne lássak semmit. Hangosan szólt a kocsiban a zene így nem hallottam a külvilágot sem. Nem tudom hogy mennyi ideig mentünk,de megállt a kocsi a zenét ki kapcsolta, még ne vegye le ezt mondta a sofőr. Bekötött szemel vezetett be oda ahol dolgozni fogok, vezetett hogy merre menjek egy lépcső soron mentünk fel majd egy lift vitt le. Hallottam ahogy nyomkodja a szám kombinációt s az ajtó kitárult.  S a szemkötő lekerült rólam.  Hihetetlen volt a látvány ami elém tárult .               

Maffia : Az Elrejtett Lány Gyermek /befejezett/Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora